NIEUW! – De PerfecteKat.nl vachtvriendelijke verzorgingsset

NIEUWSFLITS! Vanaf nu zijn er PerfecteKat.nl vachtvriendelijke verzorgingsset verkrijgbaar via mijn website en HondenenKattenzooi.nl. Hoe gaaf is dat?!

Toen ik met kattentrimmen begon, had ik niet durven dromen dat er PerfecteKat.nl kammensets op de markt zouden komen! Maar nu is het zo ver. Wekelijks krijg ik berichten van mensen die aan mij vragen waar zij geschikte kammen kunnen aanschaffen. Het idee ontstond om verzorgingssets te gaan verkopen.
Ik ben een super toffe samenwerking gestart met de hippe dierenwebshop HondenenKattenzooi.nl, vanaf nu kun je de sets hier aanschaffen of via mijn SHOP gedeelte Wil je weten wat erin zit? Kijk vooral deze video, hieronder vind je meer uitleg.

 

Waarom een verzorgingsset?

Zoals eerder gezegd, ik krijg veel vragen over welke kammen geschikt zijn. Je hoeft nu niet bij verschillende (web)winkels de kammen aan te schaffen. Want deze kun je nu gewoon in één set kopen. Wat ik ook belangrijk vind, is dat de set betaalbaar is voor elk budget. En ook dat is gelukt! Ik ben stiekem wel een beetje trots dat de set nu op de markt is! In deze verzorgingsset vind je NIET scherpe ontwollers of die nare Furminator.

Wat zit erin?

Je kunt de set op mijn site hier vinden.

Perfectekat.nl

De inhoud heb ik persoonlijk uitgezocht en hiermee kun je de vacht van jouw kat volledig vachtvriendelijk verzorgen. Lees hier meer informatie over vachtvriendelijk trimmen.

Verzorgingsset

Je koopt de set voor € 11,95 HIER, ennnnnn dit zit er in:

Metalen kam
Deze kam heeft een smalle en brede kant. Hiermee kun je voorzichtig beginnende klitten uitpluizen. Daarnaast kun je eens per week de kat hier mee doorkammen.

Verzorgingsset

Slickerborstel
Dit is een slickerborstel in de maat small. Deze borstel is ideaal om eens per week jouw kat mee te kammen. Maak korte haaltjes over de vacht.

Verzorgingsset

Microvezeldoek
Jahaa! De oud Hollandse microvezeldoek kun je ook vinden in de kammenset. Deze doek kun je dagelijks gebruiken tijdens de rui periode. Gebruik ‘m droog of lichtvochtig en haal deze over de vacht. Hiermee verwijder losse haren, zonder dat je de vachtgroeicyclus verstoord.

Uitleg, speelmuis en opbergzakje
Je krijgt een uitgebreide uitleg met vachtverzorgingstips en de functie van de vacht bij katten. Jouw kat krijgt ook een cadeautje: een super fluffy speelmuis! En een opbergzakje om alles bij elkaar te houden.

Verzorgingsset 2.0 inclusief Ecofur

Er is nog een versie van de set verkrijgbaar. Daar zit alles in zoals hierboven genoemd, maar dan zit er een product extra in: Ecofur vachtreiniger.
Deze set kun je aanschaffen voor € 19,95 en vind je HIER.

Verzorgingsset

Ik heb Ecofur nu al een tijdje getest en ik ben enthousiast. Eigenlijk was ik bijna nooit katten, het levert namelijk meestal veel stress op. Vettige delen in de vacht behandel ik altijd met maizena. Echter heb ik ook wel eens katten op de trimtafel, waarvan de gehele vacht vet is of dat er vervuiling in de vacht zit (denk aan ontlasting, modder etc.) Het liefste zou ik de kat dan wassen, maar helaas laten niet alle katten dit toe.

Verzorgingsset

Ecofur reinigt de vacht zonder water en je hoeft het ook niet uit te spoelen. Je kunt het vergelijken met een soort douche schuim, dus geen luidruchtige spuitbus. Het is gemaakt op basis van onschadelijke plantaardige eiwitten waardoor onaangename vachtgeurtjes en vachtvuil direct verdwijnen. Ecofur irriteert niet, geeft geen allergische reacties en zorgt voor een glanzende vacht.
Het laat geen vlekken achter/bevat geen drijfgas/verpakking is recyclebaar.

Verzorgingsset

Meer informatie?

Heb jij vragen over vachtverzorging of over deze verzorgingsset? Mail gerust naar info@perfectekat.nl

Lees ook deze blogs

Waarom je jouw kat niet moet ontwollen
4 tips voor een gezonde kattenvacht
Wat is vachtbesparend trimmen

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten