| | | |

Unboxing Miaustore drinkfontein. Incl. YouTube video!

Al ruim 2 jaar heb ik een warme samenwerking met Miaustore. Ik heb in 2018 de fontein opgestuurd gekregen om te reviewen. Dit is uitgegroeid naar een samenwerking waar ik enorm trots op ben.

In deze blog bespreek ik alle nieuwe opties van deze fontein. En je kunt hierin ook een video vinden waar je mee kunt kijken terwijl ik de fontein uitpak! Daarnaast heeft Miaustore nu ook andere producten die ik graag met je doorneem!

Vaak aanvragen voor samenwerkingen

Ik wil even eerlijk zijn hoe de “infuencer” wereld werkt in mijn beleving. Ik ben misschien een kleine speler in deze gekke wereld, echter heb ik een niche die heel interessant is voor kattenproducten producenten en bedrijven.

Wist je dat ik heel vaak benaderd word door bedrijven om samen te werken? En dat ik 9 van de 10 keer deze samenwerking afwijs? Toen ik net begon met bloggen, vond ik die gratis spullen wel leuk. Maar inmiddels hoef ik simpelweg geen spullen te ontvangen als ik ze niet nodig heb. Voor mij geen onnodige spullen, krabpalen en kattenspeeltjes. Als ik iets nodig heb, dan koop ik het zelf. Mijn volgers zijn inmiddels flink gegroeid en ik voel mij hiervoor verantwoordelijk. Ik wil geen rommel adviseren en jullie verkeerd informeren.

Merken willen mij allemaal kattenproducten opsturen, in ruil voor een review/advertentie. Dat klinkt heel leuk, maar mijn bereik is inmiddels landelijk en ik ga niks promoten als ik er niet achter sta. Ik zal altijd een eerlijke review schrijven, mét pluspunten en verbeterpunten.

Zo heb ik wel eens een review geschreven over een product, waar dat merk niet blij mee was. Ik besteed gemiddeld 1 a 3 uur aan een blog/review. Ik krijg een product opgestuurd wat meestal weinig waarde heeft. Maar ze verwachten dan wel een lovende review. Oftewel: een advertentie die gelogen is. Daar ga ik dus niet in mee!

De merken die mij benaderen, willen natuurlijk gebruik maken van mijn groeiende en specifieke bereik. Al mijn lezers zijn échte catlovers. Een waardevol publiek. Maar ik ga weiger veel samenwerkingen, omdat ik de producten niks vind, niet katvriendelijk zijn óf dat ze de waarde van mijn bereik niet waarderen.

Mits ik achter het merk/product sta, ben ik best bereid tot een samenwerking. Maar geloof mij, de meeste merken willen voor een dubbeltje op de eerste rij zitten. En dat is natuurlijk niet netjes. Samenwerken is in mijn ogen een gelijkwaardige wisselwerking. Ik promoot een product, maar hier moet ook iets tegenover staan. Je plaatst immers een soort van advertentie op mijn site.

Ik weet dat mijn volgers waarde hechten aan mijn mening en oordeel over een product. Dus als ik iets promoot, is het écht een product waar ik helemaal fan van ben. Daarom zien jullie weinig samenwerkingen op mijn site, terwijl ik wel degelijk vele aanvragen ervoor krijg en die vriendelijk afwijs.

Bij Miaustore is dat anders. Ik heb eerst volledig eerlijk de fontein uitgebreid getest. Mijn review (met plus en minpunten) kun je hier lezen.

Pas toen ik super enthousiast was over de fontein is er een samenwerking ontstaan. Als ik niet tevreden was over deze fontein, had ik al mijn kritiek in de blog geschreven. En Miaustore stond open voor al mijn verbeterpunten en ze hebben hier ook iets mee gedaan, dat maakt ze een sympathiek bedrijf!

Deze samenwerking betekent dat ik een kleine commissie krijg als je de fontein via mijn linkje besteld. Ik mag jou dan weer een kortingscode aanbieden. Zo zijn we allebei blij!! De commissie die ik hiervan ontvang, gebruik ik weer om mijn bedrijf te verbeteren.

Nieuwe opties!

Wat ik fijn vind aan Miaustore, is dat zij heel innovatief zijn. Ze zijn constant bezig om de fontein en de pomp te verbeteren. De pomp is inmiddels echt zoveel stiller en beter dan de eerste versie!
Maar ze hebben op dit moment ook nieuwe opties bij de fontein zelf.

Naam drukken op de fontein
Je kunt nu de naam van jouw katten op de fontein laten drukken. Hoe leuk is dat?! Ik heb PerfecteKat.nl op de fontein laten drukken, dat staat natuurlijk super in mijn trimsalon.
Miaustore

Schoonmaakset
Dit is echt een musthave om bij de fontein te bestellen. De fontein bevat geen dure filters. Echter moet je deze natuurlijk wel goed schoonmaken. Een fluitje van een cent, maar dat gaat toch net even makkelijker met de schoonmaakset die Miaustore levert. Hier vind je het schoonmaakprotocol.

Siliconen mat
Deze mat is ideaal om trillingen van de fontein op te vangen. Hij is waterdicht en vermijd eventuele krassen op de vloer.4

Nieuwe producten

Miaustore heeft nu ook voer en kattenbakvulling! De vulling hebben mijn katten uitgebreid getest en deze bevalt heel goed. Het absorbeert de geur en urine super!
Hier kun je daar alles over lezen.

Video!

Hieronder kun je de video vinden waar ik de fontein uitpak en de nieuwe producten bespreek! Lief als je je even abonneert op mijn kanaal!

Lees ook deze blogs!

Waarom ik nooit meer huisbezoeken ga doen!
Zelf kattenpepernootjes (kattensnoepjes) maken! Incl. YouTube video!
DIY: Krabpaal opnieuw bekleden! Inclusief YouTube video!
NIEUW! Review PETT Snacks bij PerfecteKat.nl te koop!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten