| | | |

NIEUW! De PerfecteKat.nl Snuffelmat! En nog meer nieuwe producten!

Dat ik groot voorstander ben van voerspellen, is denk ik al duidelijk. Ik droomde altijd van een eigen PerfecteKat.nl voerspel… en nu kan ik met trots aan je vertellen: Eindelijk is deze verkrijgbaar in mijn webshop!

En niet zomaar een voerspel… namelijk een snuffelmat die is gemaakt door de dames en heren die hun dagbesteding doen bij Stichting Ons Huis! Daarnaast onthul ik in deze blog ook nog andere nieuwe leuke kattenspullen die vanaf nu verkrijgbaar zijn in mijn webshop!

Snuffelmat

Stichting Ons Huis

Stichting Ons Huis is een kleine zorginstelling te Almere met een activiteitencentrum voor kinderen met een beperking en een dagbesteding voor volwassenen met een beperking/afstand tot de arbeidsmarkt

De dames en heren van deze geweldige stichting maken natuurlijk al de laaiend populaire Kattenkruid knuffels én Valeriaan knuffels.

katten knuffel
Het voelt goed om samen te werken met Stichting Ons Huis en unieke kattenproducten aan te bieden én ondertussen ook iets goeds te doen.
Al een tijdje was ik aan het brainstormen of ik de dames nog meer leuke kattenproducten kon laten maken door Stichting Ons Huis. En toen kwam een snuffelmat in mij op.

Stichting Ons Huis

Wat is een snuffelmat?

Misschien denk je, Desiree… waar héb je het over! Wat is een snuffelmat?!
Nou, het is precies wat je denkt dat het is… een mat, waar een kat (of hond) aan kan snuffelen. En niet alleen dat, het is een voerspel. Een soort braintraining voor de kat.

Snuffelmat katten

Je strooit wat kattenbrokjes of snoepjes in de snuffelmat. Katten zullen dan op “jacht” gaan naar de brokjes. Oftewel, lekker snuffelen, spelen en snacks zoeken.
Maar het is ook ideaal om lekker wat Valeriaan of Kattenkruid overheen te strooien, zo kan de kat lekker op de snuffelmat gaan rollen!

De PerfecteKat.nl Snuffelmat is circa 40cm in diameter, voldoende ruimte dus om er wat snacks of brokjes in te doen. TIP! Je kunt er ook Valeriaan of Kattenkruid op strooien. Dan hoef je dat niet los op de grond te doen, scheelt rommel en geloof mij, katten zullen heerlijk gaan rollen over de snuffelmat. Mijn katten slapen er zelfs op!

Voordelen van een snuffelmat?

  • Gaat verveling tegen
  • Stimuleert spelen
  • Kan overgewicht verminderen, katten moeten “sporten” voor hun brokjes!

Snuffelmat

Video!

Ben je benieuwd hoe mijn snuffelmat eruit ziet? Hoe je jouw kat kan aanleren om hiermee te spelen? Bekijk vooral mijn Youtube video, waarin ik dit allemaal bespreek. Super lief als je je even abonneert! Dat is helemaal gratis en je maakt mij daar heeeeel blij mee!

Nog meer nieuwe producten!

Niet alleen de snuffelmat is nieuw toegevoegd aan mijn webshop. Je kunt nu ook topkwaliteit kattenkruid shoppen! Dit gebruik ik zelf ook op de trimtafel en heb ik uitvoerig getest.
Kattenkruid
En op veler verzoek zijn nu ook super leuke springveertjes verkrijgbaar! Ik verkoop ze per 8 stuks voor een leuk prijsje, een absolute aanrader en het zorgt voor veel speelplezier!

kattenveertjes

Ik kreeg super veel vraag naar al deze nieuwe producten. En zoals je misschien nu weet… jij vraagt, ik ga het uittesten en als ik er helemaal achter sta, zal ik het toevoegen aan mijn katvriendelijke webshop!

Shop deze nieuwe producten nu!

Shop hier de PerfecteKat.nl Snuffelmat.
Shop hier de Springveertjes.
Shop hier het kattenkruid.

Lees ook deze blogs!

Op bezoek bij Stichting Amsterdamse Zwerfkatten – Inclusief Video!
Springveertjes voor katten – PerfecteKat.nl
Springveertjes voor katten – PerfecteKat.nl
Fotoshootmetjekat.nl – Op de foto met je kat? Inclusief video interview!

Vergelijkbare berichten