|

Mijn favorieten van de maand september – Shoptips, mustfollows en meer!

Olá! September is alweer voorbij. En ik heb weer wat leuke favorieten voor je verzameld. Lees je mee?

September, wat een maand! Wanneer jij dit leest zit ik nog heerlijk in de zon op Rhodos met mr. PerfecteKat.nl David. Mijn eerste maand als fulltime kattentrimster heb ik achter de rug. En ik moet zeggen, het is geweldig! Zo fijn om mij volledig op mijn bedrijf te focussen. En ik heb ook meer tijd om mij weer op het bloggen te storten, dat blijf ik namelijk een hele leuke bezigheid vinden.
Ik heb een leuk lijstje voor je met mijn favorieten!

September

September favoriet 1: de Kruidenknuf

Over de kruidenknuf heb ik in het verleden een review geschreven. Maar wil ‘m nog even in het zonnetje zetten. Mijn katten zijn er nog steeds gek mee. Een knuffel gevuld met valeriaan. Hij stinkt als een malle, maar als ik mijn katten ermee zie spelen, heb ik het er graag voor over.
september

September favoriet 2: Curver cat carrier transport mand

Deze transport mand zie ik steeds vaker bij mijn klanten voorbij komen en ik ben fan! Het is een stevige mand en het mooie is, de bovenkant kan er vanaf. Dat is ideaal om de kat makkelijk uit de mand te krijgen. Je kunt hem onder andere shoppen bij Tims.nl voor € 33,00.
September

September favoriet 3: Instagram account van June the Kitty

Ik ben een enorme fan van Instagram. Heb je nog geen Instagram? Maak als de sodemieter een account aan, want je kunt jouw kattenhart ophalen daar. Miljoenen kattenfoto’s zijn er te vinden. Ik heb een bedrijfsaccount, hier kun je mijn belevenissen dagelijks bekijken als kattentrimster. Maar er zijn ook heel veel katten die een eigen account hebben. Waaronder de Nederlandse kat June. En wat een plaatje is dat! Een absolute mustfollow!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

When your humom says you’re like a beautiful flower so you try to become one.. ? www.junethekitty.com

Een bericht gedeeld door June (@junethekitty) op

September favoriet 4: Feliway omgevingsspray

Nog steeds ben ik niet 100% overtuigd dat het werkt. Toch blijf ik de spray gebruiken op mijn trimtafel. Ik hoor van collega’s veel positieve reactie’s. Dus ik spray voordat ik bij een klant naar binnen ga deze spray op mijn tafel. Ik schreef al eerder een review over dit product. Je shopt de 60 ml flacon voor € 22,99 bij Zooplus.nl.
september

Like PerfecteKat.nl op Facebook!


zooplus.nl

Vergelijkbare berichten