| |

NIEUW IN DE WEBSHOP: Houten speelhengels en speelsticks!

Veel klanten vroegen of ik misschien speelhengels kon toevoegen aan mijn webshop assortiment. Na de nodige research en testfases, zijn ze nu verkrijgbaar!
Ik kan je zeggen, opzoek gaan naar leuke speelhengels is nog best een lastig. Want ik test alle producten voordat ik ze verkoop eerst uitvoerig uit.

Speelhengels

Hoe gaat die testfase?

Allereerst bestel ik een hele hoop hengels bij allemaal verschillende leveranciers. Dan ga ik met mijn eigen katten alles uittesten. En dat gaat niet over een dagje testen, meer over weken en zelfs maanden.

Speelhengel

Speelhengel

Dan kijk ik natuurlijk eerst of mijn katten het überhaupt leuk vinden. Dan kijk ik naar de kwaliteit en of het relatief “sloop proof” is.
Daarna ga ik kijken naar de prijzen en of ik het interessant voor jullie kan aanbieden. Hierbij kijk ik ook naar de verzendkosten. Grote hengels moeten bijvoorbeeld weer in grotere verpakkingen verstuurd worden. Daarom heb ik voor de kleinere varianten gekozen.

Speelhengel

De leukste hengels zijn geselecteerd!

En hier zijn ze dan! Vol trots kan ik de speelhengels aan je voorstellen die door de test zijn gekomen.

Speelsticks
Ze zijn kort maar krachtig! Verkrijgbaar in verschillende kleuren, met een belletje en gezellige veertjes! Je shopt ze HIER!

SpeelstickSpeelstick Speelstick Speelstickspeelstick

Houten Speelhengels

En daarnaast heb ik nog meer toffe speelhengels toegevoegd. Namelijk een houten speelhengel met maar liefst drie verschillende speeltjes. Een muisje, balletje of speelschijf. Aan allen hengels zitten veertjes en een belletje.

Speelhengel schijf
Speelhengel bal
houten speelhengel muis

Lees ook deze blogs!

The Bohemian Catlady – Op bezoek bij een kattenwinkel!
Mijn grote droom komt uit! Mijn eigen pand aan Kerkgracht 7 te Almere!
NIEUW! De PerfecteKat.nl Snuffelmat! En nog meer nieuwe producten!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten