|

REVIEW: Snoozle zachte kattenmand – Gastblog Patrick

Graag vertel ik (Patrick) jullie meer over mijn eerlijke mening over de Snoozle kattenmand Ik vind persoonlijk kattenmanden best ingewikkeld in de aanschaf. Voor krabpalen, voer en snacks, speeltjes en wat dan ook weet ik vaak wel wat mijn katten willen dat ik koop, of tenminste wat het beste is voor hun gezondheid. Maar mandjes… Soms dacht ik een leuke te kopen en ze wilden er niet in. Ik kocht bij een kapot mandje dus vooral maar exact dezelfde.

Snoozle kattenmand review

Snoozle zachte kattenmand

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik wat schreef voor PerfecteKat. Het was dan ook leuk dat ik onlangs gevraagd werd of ik de Snoozle kattenmand wilde reviewen. Deze Snoozle zachte kattenmand zou normaal dus ook niet snel op mijn pad gekomen zijn. Ik kreeg van Snoozle de kattenmand Milano 80cm in wolf grey toegestuurd, maar er zijn meerdere maten en kleuren beschikbaar.

Snoozle Kattenmand

Eerste indruk

Mijn eerste indruk toen ik de mand binnenkreeg was vooral dat hij ontzettend groot is. Daarnaast viel hij bij mij persoonlijk ook erg in de smaak vanwege de kleur. En hij ziet er ook heel comfortabel en zacht uit. Vrij snel na uitpakken waren alle 3 de katten volop aan het snuffelen en toonden ze interesse. Uiteindelijk ging alleen Rex er binnen een kwartier uit zichzelf in liggen en dit nieuwe slaapplekje viel zeer in de smaak. Eversor speelde wat met de haren van de mand en besprong de zijkant als een kicker maar ging er dag 1 nog niet in liggen.

Snoozle Kattenmand

Wat vinden mijn katten Rex en Evisor ervan?

Dat Evisor afwachtend is, is overigens normaal gedrag voor haar doen, tapijten, dekentjes en mijn kleding krijgen ook nog wel eens die reactie. Het ziet er vooral heel grappig uit. De Snoozle mand is gelukkig ook goed bestand tegen deze wat ruwere behandeling.

Ook heeft Eversor altijd al wat meer tijd nodig om aan nieuwe spullen te wennen. Bij een nieuwe drinkfontein had ze ook een maand nodig om deze volop te gebruiken. Dat ze dus niet meteen de mand gebruikte zegt dus ook niks over het product. Ook Raptor was in het begin nog vooral afwachtend.

Na een paar dagen heb ik toen met een dekentje met hun geur in de mand gelegd om te kijken of ze zo alle drie in de mand te krijgen waren. Dit had al snel het beoogde effect. En na een dag gingen ze ook zonder hun vertrouwde dekentje erin. En genieten ze er volop van. Een enkel keertje zag ik Raptor en Rex samen in de mand maar het liefst liggen ze toch om beurten alleen in de mand.Dit terwijl de mand groot genoeg is voor 3 katten tegelijk. Vooralsnog kiezen ze daar dus niet voor, ook al liggen ze op de bank wel bij elkaar. De mand is op 30 graden te wassen en kwam er net zo zacht en mooi weer uit, wat ook een groot voordeel is. Daarna gebruikten ze alle 3 de mand ook gelijk weer volop dus hoefde niet meer met dekentjes te introduceren.

Snoozle Kattenmand

Eindconclusie?

Samenvattend vinden mijn katten deze mand een fijne slaapplek en daarmee ook zeker een aanrader! Door het formaat neemt de mand wel veel ruimte in in de woonkamer, maar dat vind ik zelf geen bezwaar.

Snoozle Kattenmand

Waar te shoppen?

Meer weten over kattenmanden? Via Kattenmand vergelijken kun je dat checken.

Wil jij deze Fluffy kattenmand in huis? Shop ‘m voor € 49,95 HIER.

Snoozle Kattenmand

Volg Patrick op Instagram!

Volg gastblogger Patrick vooral op Instagram! Hij deelt met grote regelmaat prachtige foto’s over zijn avonturen met katten Rex en Eversor. Volg Patrick op: Instagram.

lees ook deze blogs!

PerfecteKat Journaal februari 2023 Inclusief winactie!

De vernieuwde en verbeterde vachtverzorgingssets!

Kattengedragsdeskundige José Dieker: Tips voor een katvriendelijk oud en nieuw.

*Het product uit deze review is gegeven aan Patrick door het bedrijf.

Vergelijkbare berichten