|

REVIEW: Miaustore Mini Fontein

Dat ik fan ben van de Miaustore drinkfontein was denk ik al duidelijk. En nu is er een mini variant! Benieuwd wat ik ervan vind? Je leest het in mijn review!

Nou ja, nu, je kon deze mini al een tijdje bij een bestelling toevoegen als je de grote fontein bestelde.
Maar je kunt de mini nu ook los bestellen. Uiteraard heb ik deze fontein eerst uitvoerig getest om mijn ongezouten mening erover te geven.

Miaustore drinkfontein

Miaustore

Al een paar jaar heb ik een fijne samenwerking met Miaustore. Ik ben vanaf dag 1 fan van de grote variant. En ik vond het dus ook fantastisch dat ze nu ook een mini fontein hebben!
Miaustore is gevestigd in Spanje en deze fonteinen worden daar ook gemaakt.

Miaustore drinkfontein

Hun fonteinen kenmerken zich door het materiaal. Ze zijn namelijk van keramiek en niet van plastic, waar de meeste fonteinen van zijn gemaakt.
Je kunt ze in 9 kleuren aanschaffen en ze hebben verschillende drinkhoogtes.

Miaustore drinkfontein

Mini fontein

De mini fontein is 30% kleiner dan de grote fontein. Het heeft vier drinkhoogtes.

Info:

  • Motiveert katten om meer te drinken
  • Gemaakt van keramiek
  • Verschillende drinkzones
  • Vaatwasserbestendig
  • Veilige stille pomp met een 5-volt kabel
  • 30% kleiner dan de grote fontein
  • In 9 kleuren verkrijgbaar
  • Geproduceerd in Europa
  • Afmetingen: Circa 15cm X 15cm X 14 cm. (LxBxH)

Miaustore

Waarom iedere kat een drinkfontein zou moeten hebben.

Een drinkfontein is in mijn ogen onmisbaar in een kattenhuishouden. Ik heb nu drie fonteinen in huis. Twee beneden, 1 in mijn trimsalon boven.
Mijn katten zijn er gek op, maar waarom is dat?

Dat komt omdat de pomp zorgt dat het water niet stil staat. Hierdoor is er altijd vers water. En laten katten dat juist heel erg prettig vinden. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezond als een kat lekker fris water drinkt.

De “ouderwetse” drinkbakken zijn verleden tijd. Schaf een drinkfontein aan! Het is gezond voor de kat om vers water te drinken, in plaats van water wat stilstaat.

Miaustore drinkfontein

Wat vind ik?

Natuurlijk ga in de plus en minpunten benoemen van deze Miaustore mini drinkfontein.
Ondanks dat ik mega fan ben van Miaustore, zijn er altijd verbeterpunten.

En wat ik leuk vind aan dit bedrijf is dat zij feedback over verbeterpunten heel serieus nemen. Dus de eerste fontein die ze maakte een paar jaar geleden, is inmiddels nog beter geworden. Vooral de pomp is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Stiller, makkelijker schoon te maken en simpelweg veel beter!

Miaustore drinkfontein

Hoewel ik voorheen wel eens een mailtje kreeg over de communicatie met Miaustore, merk ik dat dit sterk verbeterd is. De fontein is van keramiek én komt vanuit Spanje. Dit is natuurlijk een spannende combinatie om het naar Nederland te krijgen. De kans dat iets beschadigd of langer duurt (vooral tijdens Corona), is natuurlijk niet heel vreemd.

In het begin kreeg ik regelmatig een klacht dat de verzending langer duurde dan beloofd. Of dat er een fontein kapot aankwam. Ik snap deze klachten. De klantenservice was eerst ook nog niet helemaal op orde. Maar nu kan ik deze begrijpelijke klachten direct bij mijn contactpersoon neerleggen. En ik moet zeggen, ik ontvang echt 1 klacht per half jaar.

Maar buiten de communicatie, wat vind ik van deze mini fontein?
De naam zegt het al, hij is mini. Als je de grote fontein gewend bent, dan is deze inderdaad veel kleiner. Maar dat maakt ‘m niet minder leuk.

Miaustore drinkfontein

Mijn katten zijn een drinkfontein al gewend. Dus die dronken gelijk al uit deze mini versie. ze hoefde niet eens te wennen.
Wat ik leuk vind aan deze mini variant is dat mensen met een kleiner budget misschien nu alsnog kunnen genieten van een Miaustore fontein.

Wat ik bij zowel de kleine als de grote variant adviseer is om er een placemat of een dienplaatje onder te zetten. Niet dat de fonteinen lekken, maar fanatieke katten kunnen wel er een beetje mee gaan spelen, of er een rommeltje van maken. Dus zet er gewoon even iets onder, dat spaart je vloer.

Ik vind deze fontein top, hij werkt goed, zowel de pomp als dat mijn katten eruit drinken. Maar hij is dus wel echt kleiner.

Hij staat stabiel, kan niet zomaar omgegooid worden. Echter is het wel een klein fonteintje. Deze is ook geschikt voor grote Maine Coons, hij is echter gewoon een stuk goedkoper en dus kleiner.

De prijs is natuurlijk gunstiger dan de grote variant. Maar dat maakt het direct aantrekkelijker voor mensen die misschien minder te besteden hebben.

Miaustore drinkfontein

Shoppen?

Je kunt hem nu ook via een shoplink aanschaffen vanuit mijn webshop. Hier vindt je ook een kortingscode! Altijd leuk!
Shop hem direct hier!

Lees ook deze blogs!

Miaustore Mini drinkfontein
Katten snuffelmat – PerfecteKat.nl
Wat te doen bij een loslopende kat op straat?!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten