| | |

Review: Matatabi stokjes + OOK BIJ MIJ TE KOOP!

Mata-watte? Matatabi stokjes! Als je mijn Facebookpagina volgt, weet je misschien al dat ik groot fan ben van de Matatabi stokjes.

Een voorspelbare review qua uitkomst, denk je misschien. Maar ik heb de stokjes meer dan zes maanden uitgetest voordat ik deze review schrijf. Ik gebruik nu dagelijks de stokjes bij mijn trimkatten op de trimtafel. Daarom denk ik dat ik een betrouwbare review kan schrijven, want ze zijn door alle soorten en maten katten met allerlei karakters uitgetest.

Aangezien ik van mijn klanten steeds weer de vraag kreeg of ik deze stokjes ook verkoop, ben ik gaan kijken of dit mogelijk was. En goed nieuws! Vanaf NU kun je Matatabi stokjes bij mij shoppen! ZO LEUK! En ik kan ze aanbieden tegen een super tof prijsje (al helemaal in vergelijking met andere aanbieders!) Je shopt ze HIER voor een uiterst klein prijsje.

Maaaaaar even terug naar deze review. Wat zijn Matatabi stokjes eigenlijk precies? En waarom zijn mijn klanten en ikzelf zo fan van deze “wonderstokjes”?
Lees snel verder!

matatabi

Wat zijn Matatabi stokjes?

Matatabi stokjes zijn afkomstig van een Japanse boom. Het zijn gedroogde takjes en op dit moment een absolute hype in Nederland. Ze worden inmiddels bij dierenartsen verkocht en op diverse websites. Aangezien veel katten erop gaan kauwen en knabbelen, schijnt het ook nog eens goed voor het tandvlees en de tanden!

Hoe reageren katten erop?

Ik ben de stokjes nu al een paar maanden aan het testen op mijn trimkatten. Voorheen gebruikte ik valeriaan, maar dat losse spul gaf zo een rommel. Ik was nogal sceptisch over de matatabi stokjes. Ik dacht: Ja hoor, dat is weer één of andere hype. Maar inmiddels durf ik wel te zeggen dat 90% van de katten uiterst positief op de stokjes reageren. Katten die niet onder de indruk zijn van valeriaan of catnip, vinden de stokjes helemaal geweldig!

Het is een welkome afleiding op de trimtafel. De katten zijn lekker aan het knabbelen op de stokjes tijdens het trimmen. Ze worden soms lekker speels of zijn druk aan het snuffelen. Het zorgt ervoor dat ze niet bezig zijn met mijn kam- en -scheerwerkzaamheden. Na de behandeling zet ik ze van tafel en dan blijven ze in de buurt om het stokje van mij te ontvangen.

Je hoort het al, ik ben absolute fan van de Matatabi stokjes! En na een langdurige testperiode, ook merendeel van mijn trimkatten.

Kunnen ze het eten?

Als de katten het een beetje binnenkrijgen is dit verder geen groot probleem. Want de bast van het stokje kan natuurlijk loslaten. Ik waarschuw wel: mocht de kat heel erg enthousiast reageren op de stokjes, laat ze dan niet alleen ermee. Mijn advies is om de Matatabi stokjes te gebruiken voor de vachtcontroles. De katten zijn lekker afgeleid tijdens het controleren van de vacht en huid. Ben je klaar? Leg de stokjes dan weer weg. Zo associeert de kat de kam momenten met iets leuks.

Shop ze voor jouw kat!

Je koop ze nu bij mij tijdens een trimbehandeling of via mijn webshop in setjes van 10 stokjes. LET OP: jouw kat kan dit wel eens helemaal geweldig gaan vinden!
* Dit product bied ik aan omdat ik oprecht heel erg enthousiast ben over de Matatabi stokjes!

Lees ook deze blogs!

Shop de PerfecteKat.nl verzorgingsset
Youtube aflevering: Interview met Feliway
Review: Krabmand van Zooplus.nl

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten