REVIEW: Hanger van kattenhaar? Gedenksieraad – INCLUSIEF WINACTIE!!!

Tijd voor een review! En wel een hele bijzondere dit keer! Namelijk over een hanger van kattenhaar. Ennnn nog leuker, ik mag er ook eentje weggeven met een winactie!

Zoals sommige van jullie misschien wel weten, heb ik in 2019 mijn liefste maatje Bo tot mijn grote verdriet moeten laten inslapen. (Lees hier alles daarover. En verderop in deze blog kun je mijn persoonlijke video vinden)

Toen hij was overleden heb ik een plukje haar afgeknipt. Dat heeft al die tijd in een laadje gelegen. Tja… wat kun je daar eigenlijk mee doen?

Kattenhaar hanger

Mijn collega Susanne van Kattentrimsalon Felis, attendeerde mij erop dat ze naast haar trimwerkzaamheden ook hangers en sieraden maakt. En wel hele bijzondere, namelijk deels gemaakt van kattenhaar.

Je kunt dus een plukje haar opsturen van jouw kat (of ander huisdier) en zij maakt daar een gepersonaliseerde hanger van. Helemaal handgemaakt en speciaal voor jou samengesteld.

Review

Al een tijdje speelde ik met de gedachten om iets te laten maken van het haar wat ik nog had van Bo. Toevallig bracht Susanne haar creaties ter sprake. Dus het leek mij super leuk om een hanger te laten maken van het beetje haar wat ik nog had van mijn lieve Bo.

Ik stuurde het op en via Whatsapp kon ik mijn voorkeuren doorgeven. Ook had ik enkele foto’s van Bo meegestuurd. Binnen enkele dagen kreeg ik de hanger thuisgestuurd in een mooi pakketje en zakje! Daarbij had ze de foto’s van Bo gevoegd.

 

Hoewel Bo alweer bijna twee jaar geleden is overleden, mis ik hem nog steeds heel erg. Zijn urn en foto heeft een mooi plekje in mijn woonkamer. De hanger voegt voor mij echt wat extra’s toe aan zijn gedenkplek. Het voelde voor mij heel fijn om toch iets met het haar gedaan te hebben, in plaats van dat het in een zakje in een la ligt.

 

Suzanne maakt alles met de hand en Bo zijn naam waren ook aan de hanger toegevoegd. Ze biedt een ruime keuze uit bedeltjes en kleuren. Er zit een clipje aan, maar dat is niet bedoeld om als sleutelhanger te gebruiken, daarvoor is het voor mij te dierbaar. De kans dat het kwijt of stukgaat is dan te groot. Maar je kunt het wel ergens aan hangen in huis. Ik heb ervoor gekozen om het bij het urntje te leggen. Het is voor mij echt een gedenksieraad geworden.

Misschien ben jij wel jouw huisdierenmaatje verloren en heb je nog een plukje haar waar je wat speciaals mee wilt laten doen. Echter hoeft jouw huisdier natuurlijk nog helemaal niet kwijt te zijn om zo een bijzondere hanger te laten maken! Het kan ook een idee zijn om deze al te laten maken terwijl je kat/hond/konijn etc. nog leeft!

Ik kan alleen maar positief zijn over de hanger, de levering en de kwaliteit. Het haar zit in een doorzichtig bolletje en ik kan goed de kleurtjes van Bo zijn vacht erin terug zien. Echt een aanrader dus!

Waar te koop

Je shopt de hanger hier voor € 35,00
Ze kan ook op verzoek ook sieraden maken, neem vooral contact met haar op als je andere wensen of vragen hebt! Er zijn heel veel mogelijkheden qua kleur, bedeltjes en kralen.

Winactie

Ik mag van Susanne een dierenhaarhanger weggeven! Hoe tof is dat?
Het enige wat je hoeft te doen is een bericht achterlaten onder deze blog of onder het bericht op mijn Facebookaccount of Instagram account! Laat weten waarom je dit sieraad graag zou willen winnen.

De winactie loopt van vrijdag 26 maart 2021 tot en met vrijdag 2 april 2021, op goede vrijdag zal ik de gelukkige winnaar bekend maken!

Video over mijn overleden kat Bo

Ben je benieuwd naar mijn verhaal over mijn overleden kat Bo? Ik heb er een driedelige serie over gemaakt. In de loop der jaren heb ik van veel mensen berichten ontvangen dat zij daar veel steun uit hebben gehaald.

Deel 1: Ziekte, afscheid en inslapen

Deel 2: Cremeren of begraven?

Deel 3: Verdriet, rouwen en verwerken

Lees ook deze blogs!

Hoe kam je een kat die kammen haat? Incl. YouTube video!
Unboxing Miaustore drinkfontein. Incl. YouTube video!
DIY: Krabpaal opnieuw bekleden! Inclusief YouTube video!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten