| | | |

REVIEW: Aqua Laser Haarverwijderaar – inclusief YouTube video!

Aqua Laser? Yes, dat is een haarverwijderaar! Lees vooral verder, want dan kun je ontdekken wat ik ervan vind.
Pohhh wat vind ik het toch leuk om kattenproducten uit te testen! Ook dit keer heb ik mij weer laten verleiden door een Facebook advertentie en dit “apparaat” aangeschaft.

Aqua Laser

Aqua Laser?

Ik snap werkelijk niks van de naam, want het heeft niks met water of lasers te maken. Maar goed, die naam nemen we dan maar even voor lief. Dit is dus een soort borstel, welke claimt perfect haar te verwijderen van meubels en kleding.

Het is een solide ding en heeft een opvangconstructie waar je het afgeborstelde haar in kwijt kunt. Aan de onderkant zit een klepje, waar het haar later uitgehaald kan worden. Je shopt ‘m binnen de prijsrange van 4 euro tot 20 euro. Een groot prijsverschil dus.

Wat vind ik?

Ben je benieuwd naar mijn bevindingen? Hieronder vind je de video waarin ik de Aqua Laser haarverwijderaar uittest op verschillende oppervlakte. Super lief als je je even (gratis) abonneert op mijn kanaal, want er komen nog veel meer leuke video’s!
Heb jij tips over kattenproducten die ik écht moet testen? Let me know!

Lees ook deze blogs!

Mijzelf schminken als het PerfecteKat.nl Logo? – INCL. YOUTUBE VIDEO!
Review: Wasmachine haarvanger- incl. Video!
Kattentrimvlog – kijk een dagje met mij mee! + YouTube Video!
De Pers – Vachtverzorging van het Perzische kattenras + de gevaren…

Like PerfecteKat.nl op Facebook!
*Ik ben niet betaald om dit product te promoten!

Vergelijkbare berichten