| | | |

PerfecteKat.nl kattenknuffels met valeriaan of kattenkruid + VIDEO!

PerfecteKat.nl kattenknuffels. Het Perfecte speeltje voor jouw kat!

Eindelijk mag ik het bekend maken! Ik ben er al een tijdje mee bezig, maar hier zijn ze dan!
Mijn katten zijn gek op knuffeltjes, vooral als er een “luchtje aanzit!” En het zijn niet zomaar kattenknuffeltjes, het zijn knuffeltjes die refereren naar mijn logo. Maar nog belangrijker, gemaakt door mensen met een beperking. Dat maakt deze knuffeltjes vind ik nog bijzonderder. Onderaan deze blog vind je een video over de knuffeltjes, inclusief mijn katten die ze voor jou hebben uitgetest!
Knuffels

Samenwerking met Stichting Ons huis Almere

Voor mij is het heel gemakkelijk om vanuit China een lading knuffels te bestellen. Maar mij leek het leuk om anders aan te pakken. Ik kwam via via bij Stichting Ons Huis terecht. Deze stichting wordt gerund door Connie Fransz. Elke dag komen mensen met een beperking daar een dagbesteding vervullen. Bekijk vooral het filmpje, hierin legt Connie precies uit wat deze geweldige stichting allemaal doet. Deze knuffeltjes worden dus handgemaakt door hele enthousiaste dames, die ook nog allemaal catlovers bleken te zijn! Hoe leuk!
Knuffel

Valeriaan of kattenkruid

De ene kat vind kattenkruid lekker ruiken en de andere is gevoeliger voor valeriaan. Daarom heb ik besloten om de knuffels in beide geurtjes te laten produceren. Ik heb veel tijd zitten in het selecteren van goede kwaliteit valeriaan en kattenkruid. De valeriaan variant ruikt flink sterk, maar mijn katten zijn helemaal gek erop!
Hier shop je de Valeriaan knuffel en hier de Kattenkruid knuffel!

Bekijk hier het verhaal achter de knuffeltjes!

Wil je zien hoe de knuffeltjes worden gemaakt? Ben je benieuwd wat deze bijzondere Stichting doet? En wil je mijn katten ermee in actie zien? Bekijk vooral deze video! Super lief als je je gelijk even abonneert op mijn YouTube Kanaal!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Lees ook deze blogs!


FAQ – Veelgestelde vragen aan PerfecteKat.nl kattentrimster
PerfecteKat.nl Knuffel – Kattenkruid
PerfecteKat.nl Knuffel – Valeriaan
Hygiëne? Wat doe ik om zo schoon mogelijk te werken?

Vergelijkbare berichten