PerfecteKat.nl De aller aller eerste blog!

Je houdt van ze of je haat ze, katten. Ik behoor tot de eerste categorie. Stop mij in een ruimte met katten en ik ben gelukkig.

Als ik een kat op straat zie, dan vergeet ik even dat ik in een openbare omgeving ben. Ik ga gelijk in de “ik wil jou aaien modus” lees: kus geluidjes maken; poes poes poes roepen en vooral degene waar ik eventueel mee ben erop attenderen dat ik een kat zie. Wat sommige vrouwen hebben als ze baby’s zien, heb ik met katten. Herkenbaar? Ja ontken het maar niet, er zijn meer mensen zoals ik.

Ik ben opgegroeid met katten, wij hadden er vroeger een hele hoop, ik ben dus gewoon besmet met het katten virus. Zelf heb ik nu twee katten: Jip, een wat angstige, iets te dikke en eenkennige korthaar. En Bo, een half langhaar die mega aanhankelijk is en het liefste de hele dag op schoot zit.
jipenbo

Dankzij mijn liefde voor katten ben ik mijn bedrijf gestart. Ik ben nu kattentrimster en kattenoppas in de omgeving van Almere, Lelystad en ’t Gooi. Maar PerfecteKat.nl is meer dan het leveren van die twee diensten, veel meer! Op deze site kun je vanaf nu ook toffe blogs, reviews van kattenproducten, bezoekjes aan kat-gerelateerde plekken en interviews vinden.

Er zijn zoveel populaire sites over health, koken, make-up, reizen en lifestyle. Maar ik vind dat er veel te weinig te vinden is over onze geliefde katten. Dat terwijl er zoveel kattenfilmpjes en foto’s massaal gedeeld worden op social media. Er zijn heel veel leuke hotspots in Nederland die te maken hebben met katten, of interessante mensen in ons land die mega veel weten over dit onderwerp.

Ik ga op onderzoek uit! Heb jij kattenproducten die je wel eens door mij wilt laten reviewen? Ken jij specialisten die een interview waard zijn? Bezit jij een raskat en wil je daar wel eens over vertellen? LET ME KNOW! Tips zijn meer dan welkom!

Tot snel!

Lees ook deze blogs:
Hoe houd je de vacht van jouw kat gezond? 5 tips!
Laat jouw kat trimmen bij Kattenkliniek Felicare Soest
Waarom je jouw kat niet moet ontwollen

Volg jij PerfecteKat.nl al op Facebook?zooplus.nl

Vergelijkbare berichten