PerfecteKat.nl bestaat 3 jaar! + GROTE WINACTIE!

3 Jaar alweer! En wat is er veel gebeurd in deze 3 jaar! Graag neem ik jou in deze blog mee door enkele hoogtepunten en maak ik je attent op een DIKKE WINACTIE!!!!

Allereerst ga ik gelijk met de deur in huis vallen met een geweldige winactie! Want mijn 3 jarig bestaan vier ik natuurlijk met jullie. Jullie zijn mijn trimklanten of mijn volgers/lezers. En zonder jullie had ik niet kunnen doen waar ik nu elke dag met vol overgave en liefde aan werk.

3 Jaar

3 jaar jubileum = DIKKE WINACTIE!

We vieren niet alleen dat PerfecteKat.nl 3 jaar bestaat, maar ook dat ik meer dan 700 volgers heb op Facebook en + 1400 volgers op Instagram!
Wie iets te vieren heeft trakteert, dus ik heb een geweldige winactie in samenwerking met HondenenKattenzooi.nl.

Wat kun je winnen?
Ik pak even flink uit, want je kunt maar liefst 50 EURO shoptegoed winnen bij HondenenKattenzooi.nl. Maaaaaar dat is niet alles, want ook jouw vrienden of familie kunnen 50 euro shoptegoed winnen! Dus ik geef maar liefst 2x een kadobon weg! Als je onder het Facebookbericht of Instagram bericht reageert kun je namelijk jouw beste kattenmaatje taggen. En zo maken jullie beide kans op deze te gekke prijs!

Hoe doe je mee?

  • Laat een reactie achter onder het Facebookbericht of onder het Instagrambericht
  • Abonneer je op mijn YouTube kanaal
  • Tag jouw favoriete kattenmaatje en vertel waarom hij/zij ook een waardebon verdient. Je mag ook een stichting taggen!

Extra winkans?

  • Like PerfecteKat.nl op Facebook en Instagram
  • Like HondenenKattenzooi op Facebook en Instagram

Super leuk als mee doet! Ik ben heel erg benieuwd wie ik blij mag maken met deze 2 kadobonnen! De winactie gaat in op 2 maart en eindigt wanneer ik de winnaar bekend heb gemaakt. Aan de winactie kunnen geen rechten worden ontleent. 

Wat deed ik voor PerfecteKat.nl?

Wellicht heb je in mijn blog van vorig jaar gelezen dat ik voordat ik mijn bedrijf opzette, jaren in de sales heb gewerkt. Maar wist je dat ik daarvoor enorm veel baantjes heb gehad? Ik was altijd zoekende naar wat nou echt bij mij past.
Kledingwinkels, bakkerij, zonnestudio, paardenwinkel, noem het maar op. Ik ben zelfs een aantal jaren schoonheidsspecialiste geweest.
Nu ik terugkijk op al die baantjes, kan ik wel concluderen dat ik overal wel wat waardevols geleerd heb.
Maar na mijn sales jaren ben ik nog elke dag dankbaar dat ik nu eindelijk mijn droombaan heb gevonden: Fulltime kattentrimster!

Huizen

Hoogtepunten van het afgelopen jaar

Het is verleidelijk om als ondernemer alleen maar méér méér te willen. Maar het is ook goed om eens terug te kijken wat je allemaal hebt bereikt. En wauw wat was afgelopen jaar geweldig!

Nieuwe Auto
De eerste 2,5 jaar van mijn kattentrimster carrière tufte ik rond in mijn oude maar trouwe Fordje Ka. Tot ik op een dag door een diepe plas reed tijdens een heftige regenbui. Het water liep gezellig over de bodem van mijn Kaatje.
Tijd voor een andere bolide! En als ik het doe, dan doe ik het goed. Dus mijn nieuwe autootje liet ik direct bestickeren. Nog elke dag ben ik verschrikkelijk trots als ik ‘m zie staan!

Laren

Fulltime kattentrimster
DOODENG! Ja dat vond ik de keuze om mijn andere baan op te zeggen en fulltime voor mijzelf te werken. Ik werkte al ongeveer 3 jaar op kantoor bij een loodgietersbedrijf. Echt een super leuke baan. Echter begon het kattentrimmen steeds beter te lopen. Ik ben fulltime begonnen bij die job, maar ben daar steeds minder gaan werken.
Steeds vaker droomde ik erover om helemaal zelfstandig te zijn. Maar de stap om dat te doen vond ik zo eng.
Ik merkte echter dat overdag op kantoor werken en ‘s avonds tot laat katten helpen, mij begon op te breken. Ik hakte de knoop door en per 1 september 2018 ben ik dus fulltime kattentrimster.
En ik moet zeggen: de beste keuze ooit en mijn bedrijf loopt beter dan ever!

YouTube kanaal
Doe jij alleen maar dingen die je leuk vind? Ik wel! Al een tijdje speelde ik met de gedachte om katgerelateerde filmpjes op mijn YouTube kanaal te plaatsen. Maar durf ik dat wel? Worden ze wel bekeken? Maar boeiend, ik vind het leuk om te doen! Dus na een paar filmpjes, vond ik het zo leuk dat ik besloten heb om te investeren in een goede camera.
Iedereen die ik benader voor een interview wilt graag meewerken en ik heb er super veel plezier in. Ik blijf nog een beetje rommelen met de instellingen, maar stukje bij beter zullen de filmpjes steeds beter worden. Heb je je al geabonneerd op mijn kanaal? Dan blijf je als eerste op de hoogte van mijn nieuwe video’s en het is helemaal gratissss!

Aflevering 7

Een webshop
Mijn PerfecteKat.nl verzorgingsset was al een tijdje verkrijgbaar via mijn website en je shopt ‘m ook bij HondenenKattenzooi.nl. Echter wilde ik het professioneler aanpakken. Samen met mijn webdesigner en vriendinnetje (Anna-Webdesign) heb ik een heuse webshop gebouwd. Inmiddels kun je ook de welbekende Matatabi stokjes in de shop vinden.
En ik ben bezig om nog meer items toe te voegen. Echter wil ik alleen artikelen in de webshop die ik eerst zelf uitvoerig heb getest. Maar er komt dus nog meer aan!

januari

Samenwerkingen
Al vanaf de start van mijn bedrijf, geloof ik erg in samenwerkingen. Wist je dat ik in één van de eerste weken toen ik begon al langs ben gegaan bij dierenartsen, dierenwinkels en koffie heb gedronken met José Dieker (Kattengedragsdeskundige.nl). Met José heb ik nog steeds super leuk contact!
Maar inmiddels heb ik ook hele fijne contacten met diverse dierenartsen in Almere en omstreken.

Ik werk natuurlijk al een tijdje samen met Kattenkliniek Felicare te Soest. Maar mijn jaarlijkse ronde langs de dierenartsen om mijn diensten onder de aandacht te brengen, wierp dit jaar zijn vruchten af. Ik heb maar liefst twee nieuwe samenwerkingen, namelijk met Sterkliniek Naarden-Bussum en Dierenziekenhuis Almere. En het fijne is dat ik al mijn vragen bij deze dierenartsen kan stellen en enorm veel van leer!

Dierenziekenhuis Almere

Plannen voor de toekomst

Op naar de volgende 3 jaar! Maar uiteraard bruis ik van de ideeën voor de aankomende jaren. Achter de schermen ben ik altijd druk bezig met nieuwe plannen en toffe projectjes.

100% tevreden klanten
Het kattentrimmen blijft bij mij op 1 staan. Mijn klanten bestand is explosief gegroeid en ik heb ook heel veel vaste klanten waar ik een super leuke band mee op heb gebouwd. Ik ga voor 100% tevredenheid, heb je de ervaringen van mijn klanten al wel eens gelezen?.Katvriendelijk en vachtvriendelijk werken vind ik heel belangrijk. Het vachtbesparend trimmen, wordt steeds bekender in Nederland. Ik blijf mij ook volgas inzetten om deze manier van werken onder de aandacht te brengen. Steeds meer trimsters gooien gelukkig het roer om en stoppen met het ontwollen en plukken van katten. Een goede zaak!

Dierenziekenhuis Almere

Meer katten naar de dierenarts
De afgelopen 3 jaar heb ik veel katten gezien met gezondheidsproblemen. En hoewel ik wel dingen kan opmerken, ben ik absoluut geen dierenarts. Wel kan ik klanten hierop attent maken en doorverwijzen naar de dierenarts. Sinds kort heb ik kaartjes mee, waarop ik bij vermoedelijke medische problemen kan noteren wat mijn bevindingen zijn. Deze kun je dan tijdens het dierenarts bezoek aan jouw dierenarts geven.

Ik ben groot voorstander van een jaarlijkse (senioren)check. Je hoeft echt niet op elk miauwtje naar de dierenarts te gaan. Maar katten zijn meester in het verbergen van pijn. Gewrichtsproblemen, gebitsproblemen etc. laten katten niet merken. Een jaarlijks bezoekje aan de dierenarts kan jouw kat een hoop leed besparen.

Nieuwe samenwerkingen
Ik heb allemaal leuke dingen op de planning staan. Waaronder nieuwe samenwerkingen… daar ga ik nog niet teveel over zeggen, want het is nog niet helemaal rond. Maar zodra ik meer weet houd ik jullie natuurlijk op de hoogte!

Speciaal bedankje
Allereerst wil ik nog even jou bedanken! Dat je deze blog leest! Maar ook alle 100den katten en hun baasjes die ik de afgelopen jaren heb mogen bezoeken!
Mijn ouders wil ik bedanken voor al hun support. Zij moeten al mijn kattenverhalen en kattenfoto’s constant van mij aanhoren en bekijken.

Dierenziekenhuis Almere

Lees ook deze blogs!

Review: Miaustore keramische drinkfontein
Zelf scheren? Je bent een rund als je met een scheerapparaat stunt!
Aflevering 4: Wat zit er in mijn trimkoffer?

Vergelijkbare berichten