PerfecteKat.nl bestaat 2 jaar! Win een pretpakket voor jouw kat!

2 Jaar alweer! Hoera in de gloria! Om mijn jubileum te vieren, geef ik een pretpakket weg voor jouw kat!

Time flies! Ik weet als de dag van gisteren dat ik besloot om mij om te laten scholen als kattentrimster. Gaat het wel lopen? Gaan mensen mij wel bellen? Zijn er genoeg katten die mijn hulp kunnen gebruiken? Een eigen bedrijf, ik vond het rete spannend!

2 Jaar

Wat deed ik voor PerfecteKat.nl?

Voordat ik een professioneel kattenvrouwtje werd, heb ik jaren in de sales gewerkt. Alles sales dame buitendienst heb ik eiwitdieten, afslankapparatuur, isolatie en cosmetische laserapparatuur aan de man gebracht. De targets en de werkdruk vond ik verschrikkelijk. Het reizen en bij mensen op bezoek gaan, geweldig. Stiekem wist ik wel van binnen dat mijn hart niet in de sales lagen.

Toen ik bij mijn laatste baan werd wegbezuinigd, zat ik lichtelijk met mijn handen in het haar. Vol tegenzin solliciteerde ik op sales jobs. Ik had helemaal geen zin meer om die huizenhoge targets te halen, maar wat moest ik dan gaan doen?

Tot ik op een dag bij mijn ouders was in Brabant en wij een kattentrimster lieten komen voor hun Noorseboskatten (gekruist met Pers) lieten komen. Wendy van Cats-Only.nl kwam binnen en ik was gelijk verkocht. Wendy vertelde over haar vak en ik wist het… Ik wilde ook kattentrimster worden!

Wendy heeft mij voorzien van advies en verteld over de vachtvriendelijke manier trimmen (1000 maal dank nog daarvoor). En wat bleek, Wendy is een bekende in de trimmerswereld. Gek hoe dingen kunnen lopen, want ik heb nog steeds leuk contact met haar.

Nadat ik mij heb laten omscholen, logo en website heb gelanceerd moest het beginnen. Even een shoutout naar goede vriendin en beste webdesigner EVER: www.anna-webdesign.nl Wij hebben samen (inclusief de nodige wijntjes), het logo en website van mijn site bedacht. Dankjewel Thamar! Zij heeft trouwens de website PerfecteHond.nl opgezet.

2 Jaar

2 jaar katten kunnen helpen!

Ik besloot mij volledig te richten op de vachtvriendelijke trimmethode.  Spannend, want deze manier van trimmen was nog niet heel bekend in Almere en omgeving. Vanaf het begin werd ik gelijk gevonden op internet en inmiddels heb ik honderden katten kunnen helpen. En natuurlijk de eigenaren kunnen voorzien van vachtverzorgingsadvies.

Mijn eerste klant weet ik nog zo goed! Trillend als een rietje stond ik aan de deur, nu moest ik alles wat ik geleerd had in de praktijk gaan brengen. Uiteraard was het een volledig vervilte kat en heb het in twee dagen gedaan omdat ik er zo lang over deed. In het begin dacht ik er echt aan om te stoppen, angstige en boze katten vond ik dood eng!

Gelukkig heb ik doorgepakt en durf ik wel te zeggen dat ik de nodige ervaring heb met “lastige” katten. Het is geweldig om bij de mensen thuis te komen en katten van vilt/klitten af te helpen! Ik heb een vast klanten bestand opgebouwd en het is zo leuk om daar regelmatig te komen en echt een band te krijgen met mens en dier. Vorig jaar ben ik op locatie gaan werken bij Kattenkliniek Felicare te Soest. En het trimmen bij kattenkliniek is perfect, mijn werkgebied heb ik daardoor uit kunnen breiden naar Utrecht.

2 jaar

Afgelopen jaar had ik nog een mijlpaal! In samenwerking met HondenenKattenzooi.nl heb ik namelijk de PerfecteKat.nl kammenset samengesteld! Hoe cool! Het is een betaalbare verzorgingsset geworden met alle nodige materialen en uitleg om jouw kat vachtvriendelijk te verzorgen.

Hondenenkattenzooi.nl Verzorgingsset

Plannen voor de toekomst?

Mijn doel is natuurlijk om nog meer katten te helpen het aankomende jaar! Daarnaast gaat mijn website op de schop om nog overzichtelijk te maken.
Ik wil mijn blog skills verbeteren en minimaal eens per week een verse blog te publiceren. Inmiddels heeft mijn pagina een landelijk bereik, waar ik erg trots op ben. De website mag alleen wel weer een nieuw jasje gebruiken! Wisten jullie trouwens dat mijn blog over vilt in de vacht inmiddels meer dan 10.000 keer is gelezen???!!! GAAF!

Ik blijf bloggen voor Cattish.nl en mijn schrijfsels zul je ook terug vinden op Hondenenkattenzooi.nl.

Ook ga ik dit jaar voor het eerst sinds tijden een presentatie verzorgen voor mede trimsters over de voordelen van bloggen op Cats Coats & Coffee. Collega Wendy heeft mij daarvoor gevraagd en dat is natuurlijk een hele eer.

2 jaar

WIN WIN WIN! Vier jij met mij mee?

Om mijn vaste klanten, volgers en katten die ik dagelijks zie te bedanken, heb ik een leuke winactie ter ere van mijn 2 jarig jubileum! Vier jij met mij mee?

Wat zit er in het PerfecteKat.nl pretpakket?

  • Een heerlijk zacht kattenmandje
  • 2 Speelhengels
  • 3 Speelmuizen
  • Diverse kattenspeeltjes
  • Felix Partymix kattensnoepjes
  • Speeltunnel
  • De enige echte PerfecteKat.nl kam
  • Uitleg met hoe je de vacht van jouw kat het beste kan verzorgen

2 Jaar

Hoe doe je mee?
Da’s lekker makkelijk, want je hoeft weinig te doen om kans te maken op deze gezellige prijs.

  • Like mijn Facebookpagina (Dat heb je uiteraard allang gedaan!)
  • Laat een berichtje achter bij mijn feestelijke post waarom je graag wilt winnen!

Heel veel succes!

2 Jaar

Lees ook deze blogs:

Blunders van een kattentrimster
De PerfecteKat.nl kammenset
Review: Sushi voor katten

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten