| | | |

Mijn favorieten van de maand oktober – Shoptips, YouTube en meer!

Oktober is alweer achter ons. Ik ben weer helemaal opgeladen van een heerlijke vakantie op Rhodos en het is tijd voor mijn favorieten van afgelopen maand!

Wat hebben we nog heerlijk weer gehad hé afgelopen maand? Des te kouder heb ik het nu we november in wandelen. Ik ben een enorme koukleum, dus bij mij staat de verwarming nu al te loeien. Hoewel we alweer november zijn ingeslopen, heb ik weer wat leuke favorieten verzameld van de maand oktober!

Oktober

Oktober favoriet 1: YouTube, een sprong in het diepe!

Al een tijdje speelde ik met de gedachten om Youtube video’s te maken. Echter vond ik het lastig om te beginnen. Ik had al een kanaal, maar zo goed als nul abonnees. Tot mr. PerfecteKat.nl tegen mij zei: Je moet gewoon beginnen, anders weet je ook niet of je het leuk gaat vinden. Dus ik ben gewoon begonnen, met crappy camera en zonder enige edit ervaring. En ik vind het zó leuk om te doen! Ik heb mij verdiept in editten en vind het geweldig om hier steeds meer over te leren.

De eerste aflevering is een interview met dierenarts Simone over het inenten van katten. Aflevering twee staat inmiddels ook online en daarin ga ik op onderzoek hoe het gesteld is met de zwerfkatten van Rhodos.

Momenteel ben ik bezig met de derde aflevering en ik kan jullie verklappen dat dit een interview is met Wendy van Cats Only kattentrimsalon en hotel Deze aflevering is nog gemaakt met mijn oude camera. Oude camera? Jazeker! Ik heb afgelopen week een spiksplinternieuwe Canon camera aangeschaft (RIP bankrekening). Dus vanaf aflevering 4 zal de beeld en geluidskwaliteit flink verbeteren! LEUK!
Super lief als je je abonneert op mijn kanaal, want dat motiveert natuurlijk extra om leuke katgerelateerde video’s voor jullie te maken! Abonneren is trouwens helemaal gratis!

Hieronder kun je aflevering 2 vinden: Zwerfkatten op Rhodos?

Oktober favoriet 2: Krabmand van Zooplus.nl

Over deze krabmand heb ik een review geschreven en als je die hebt gelezen, kun je weten dat dit een absolute favoriet van mijn katten is. Het is een mandje en krabplank in één. Daarnaast is ‘ie lekker cheap geprijsd, dus ook voor mensen met een kleine beurs interessant! Je shopt m Exclusief bij zooplus voor € 8,99
Oktober

Oktober favoriet 3: Webshop HondenenKattenzooi.nl

Nogmaals, ik word niet gesponsord door deze webshop (I WISH). Echter heb ik wel een hele warme samenwerking met Jacqueline, de eigenaresse (samen met haar husband) van HondenenKattenzooi.nl.
Af en toe krijg ik iets leuks opgestuurd om uit te testen. En wat ik enorm waardeer, is dat als ik verbeterpunten heb, zij deze ter harte nemen en uitvoeren! Ik houd van eerlijke reviews schrijven, zodat jullie er iets aan hebben en geen meuk hoeven te kopen omdat ik het al voor jullie heb uitgetest.

Binnenkort zal er op mijn website een review verschijnen over één van de producten van HondenenKattenzooi.nl. Hierop had ik nog wat tips om het product nog beter te maken. En ik kreeg direct een reactie dat zij dit direct gingen doorvoeren in de volgende leveringen. LOVE IT! Daarnaast worden sommige producten gemaakt door mensen met een beperking, zoals deze krabplank. Dat is natuurlijk een geweldig initiatief. Mocht je weer nieuwe spullen voor jouw katten nodig hebben, kijk dan eerst eens op deze site. Want ik weet dat er hele lieve hardwerkende mensen achter deze toffe webshop zitten! Stay Tuned, binnenkort dus een nieuwe review online!
Krabplank

Oktober favoriet 4: De website Cattish.nl

Alweer een jaartje schrijf ik blogs voor deze website. Jullie zullen inmiddels wel weten dat ik gek ben op schrijven. Ik wil even een shout-out doen naar deze website omdat het een heerlijke website is om de meest uiteenlopende katten verhalen te lezen. En nog extra lief.. zij delen ook mijn YouTube video’s! Dus blader eens lekker door Cattish.nl en like gelijk even hun Facebookpagina!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!
zooplus.nl

Vergelijkbare berichten