Nieuwe producten in de webshop! Musthaves voor de kat.

Ik ben zo dankbaar dat mijn webshop zo goed loopt! Naast mijn trimwerkzaamheden ben ik elke dag bestellingen aan het inpakken voor catlovers uit heel Nederland!
Tijd voor uitbreiding van het assortiment en aanbod. In deze blog breng ik je graag op de hoogte van nieuwe producten!

Nieuwe producten

Tijd voor uitbreiden en mijn pand opnieuw inrichten!

Toen ik mijn pand in november 2021 betrok, had ik een klein hoekje ingericht waar ik een voorraad van mijn webshop had. Maar de bestellingen bleven groeien. Wat ontzettend tof om te merken dat steeds meer catlovers mijn webshop vinden en ik hierdoor elke dag pakketjes kan inpakken en katten blij kan maken!

Maar het groeit uit zijn voegen… dus er moet iets gebeuren. Meer katvriendelijke verzorgingsproducten en natuurlijk speeltjes! Dat kleine hoekje in mijn pand is niet voldoende meer. Op het moment dat ik deze blog schrijf zijn mijn vriend en ik druk bezig met grote stevige stellingkasten in elkaar zetten. Alles wordt nog professioneler en ik moet groter gaan inkopen om niet elke keer alles uit te verkopen.

Stiekem ben ik heel erg trots dat iets wat ik er “voor de grap” bij ging doen, uitgroeit tot een steeds toffere webshop.

webshop perfectekat

Ik test alles zelf!

Ik ben heel erg kritisch op wat ik verkoop in mijn webshop. Ik heb de afgelopen jaren heel veel producten voor veel geld, bij leveranciers besteld die absoluut niet door de test heen kwamen en dus ook niet in mijn webshop komen. Mijn katten en ikzelf bekijken en testen alle producten op kwaliteit en of het wel écht catfriendly is.

Je kunt er dus altijd van uitgaan dat ik alleen producten verkoop waar ik oprecht fan van ben.

Webshop PerfecteKat

Wat is er nieuw én op dit moment weer op voorraad!

Ochhhh ik heb zoveel toffe producten in gedachten om in de toekomst te gaan aanbieden! Maar het is elke keer een flinke investering om mijn voorraad aan te vullen. Daarnaast moeten de producten dus eerst getest worden. Dan moet ik bedenken hoeveel stuks ik wil inkopen. Foto’s moeten gemaakt worden en daarna zet ik het in mijn webshop. Ook het verwerken van de bestellinge, inpakken en versturen kost veel tijd. Alles doe ik zelf, naast dat ik mijn bedrijf draaiende houd en dus rond de 30/35 katten in de week trim.

Ook mijn administratie, privéleven, paard hebben een grote rol in mijn leven. En wist je dat ik ook wekelijks vele bijscholingsvideo’s opneem voor alle deelnemers van Het Kattentrimkeurmerk opneem? Alle aangesloten trimsters leren dus constant bij over het katvriendelijk en vachtbesparend trimmen.

Ik haal echter enorm veel plezier en voldoening uit al deze werkzaamheden en mijn webshop, naast het fulltime kattentrimmen, dat ik super blij word van jou als kattenliefhebber blij maken met leuke kattenspullen.
Maar nu! Bij deze alle nieuwe producten én aangevulde producten die je op dit moment kunt vinden in mijn webshop!

Deze producten zijn weer op voorraad nu!

Op het moment dat deze blog online komt, zijn deze producten weer ruim op voorraad. Het gaat wel hard, dus wees er snel bij om niet naast het net te vissen en alles weer op is haha!

Matatabi stokjes!
Deze stokjes blijven populair en gebruik ik dagelijks op de trimtafel. Shop ze HIER.
Matatabi

Speeltubes
Yes! Ook de altijd leuke speeltubes heb ik weer op voorraad. Je shopt ze HIER!
Speeltubes

NIEUW in de webshop!

Zoals gezegd, ik ga langzaamaan mijn webshop aanvullen met nieuwe producten. Nieuwsgierig? Lees vooral verder.

Likmat Anti-Slip
De nieuwste hype op kattenspullen is de likmat. Ik verkocht al een likmat, maar de nieuwe variant heeft anti-slip nopjes onderop. Hierdoor schuift een kat hem bij mij niet van de trimtafel af of bij jou dus door de hele kamer. Ook deze gebruik ik inmiddels dagelijks op de trimtafel. Ik doe er liquid snacks in of valeriaan/katenkruid. Lees er alles over en shop ‘m HIER!
Likmat Anti-slip
Likmat Anti-slip

Nagelschaar
Altijd ben ik opzoek naar verbeteringen qua product aanbod. Zo ook met deze nagelschaar, hierop zit namelijk een handig beschermkapje. Dat maakt inknippen minder snel mogelijk. Meer informatie en shoppen kan HIER!
Nagelschaar
Nagelschaar
nagelschaar

Knisperbolletjes
Op zich niet helemaal nieuw, want ik had hiervoor dezelfde bolletjes maar dan met een ander kleurtje. Helaas kon ik die niet meer krijgen. Dus ik ben overgestapt naar deze vrolijke knisperbolletjes. Net zo leuk en verkrijgbaar per 4 stuks. Mijn katten zijn hier helemaal gek op! Shop ze HIER!
Knisper
Knisperbolletjes

Maxani Oog, oor en neusreiniger
Maxani is onderdeel van Dermagroom, het merk waar ik ook de reinigingsmouse van verkoop. Na een testperiode ben ik fan van de Maxani Eye Discharge remover. Een katvriendelijke en veilige reiniger om oogjes, oren en neusjes veilig te reinigen. Hoe je het gebruikt en shoppen kan HIER!
Maxani Eye Discharge Remover
Maxani Eye Discharge Remover
Maxani Eye Discharge Remover

Lezing en workshop?

Voordat ik deze blog afsluit… wist je dat ik momenteel ook een online workshop en lezing aanbied in mijn webshop? Gewoon in je eigen tijd en vanuit huis te volgen.

Hoe word je kattentrimmer?
In deze online workshop vertel ik je alle ins en outs hoe je kattentrimmer kunt worden. Investering? Plus en minpunten? Hoe start je? Welke opleiding? Dit en nog veel meer leg ik uit en na de weorkshop weet je of dit beroep iets voor jou is!
Bekijk alle info en shop de workshop HIER!
Kattentrimmer

Katvriendelijk hanteren en benaderen, mijn 5 jarige onderzoek
Deze lezing van een uur is voor iedereen die interesse heeft in katvriendelijk hanteren en benaderen. Van kattenbezitter tot kattenprofessional. Ik vertel met de nodige humor wat mijn bevindingen zijn op dit gebied. Alles kun je hier over de lezing vinden en je shopt ‘m HIER!
katvriendelijk hanteren en benaderen

Dankbaar!

Heb jij onlangs, in het verleden of ben je voornemens om producten via mijn webshop aan te schaffen? Dan wil ik je super erg bedanken voor jouw aankoop!

Kattentrimkeurmerk

PerfecteKatCast

Psssst… heel snel komt ook de eerste aflevering van de PerfecteKatCast online via mijn YouTube kanaal en Spotify! Houd mijn socials in de gaten 😀
PerfecteKatCast

Lees ook deze blogs!

Hoeveel kattenspullen heb ik in mijn salon? INCL VIDEO!
Kat scheren met warm weer. Ja of Nee? Incl. VIDEO!
Het Kattentrimkeurmerk Event 2022 aftermovie
Mijn TV debuut als kattentrimster? Wat vond ik ervan?
HELP! Mijn kat verhaart verschrikkelijk! 10 tips om de rui periode te overleven!zooplus.nl

Vergelijkbare berichten