| | |

NIEUW in mijn webshop! De PerfecteKat.nl Speelmuisjes!

Al jaren geef ik mijn trimklanten een kleinigheidje na de behandeling. Waaronder de super populaire speelmuisjes!

Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik deze super schattige speelmuisjes ook verkocht. Want katten zijn er gek op!
En nu is het zo ver, de muisjes zijn verkrijgbaar in mijn webshop! Mijn eigen katten en die van de vele “testkatten” zijn er helemaal gek op!
Speelmuisjes

Smeelmuisjes?

En dit zijn geen gewone speelmuisjes, maar uiteraard heeeeeele leuke. Het voordeel van mijn werk is, dat ik potentiele webshop producten, door heel erg veel trimkatten eerst kan laten uittesten. Zo heb ik dat ook gedaan met de PerfecteKat.nl Speeltubes.

Het zijn vrolijk gekleurde muisjes van pluche met een staartje van veertjes. Als je ze besteld krijg je verschillende kleuren toegestuurd. Mijn katten slepen ze het hele huis door en ze blijven ook na een tijdje favoriet.

Ik kan met zekerheid zeggen dat de speelmuisjes zeer positief uit deze langdurige test kwamen. Vooral de veertjes aan de muizen, maken ze extra interessant.
TIP: “marineer” de muisjes lekker in valeriaan of kattenkruid, zo maak je ze extra leuk voor jouw kat!

Speelmuisjes

Lekker veel speelmuisjes voor een klein prijsje!

Als je mijn webshop een beetje kent, dan weet je misschien wel dat ik betaalbare katvriendelijke producten aanbied. En alleen producten aanprijs waar ik persoonlijk heel enthousiast over ben. Ook zijn alle producten uitvoerig getest alvorens ik ze verkoop.

Wat ik altijd irritant vind van kattenspeeltjes, is dat ze zo snel onder kasten en banken verdwijnen. Daarom koop je de speelmuisjes per 10 stuks voor een klein prijsje HIER!

Shoptip: Combineer jouw speelmuisjes aankoop met de PerfecteKat.nl Verzorgingsset.

Lees ook deze blogs!

TikTok kattenvideo’s: Wat vind ik ervan? Dierenmishandeling of leuk? + VIDEO!
“Ik kan mijn kat niet vervoeren!” Tips om jouw kat naar de trimsalon te brengen!
DIY: Zelf een klimmuur maken! Maak jouw huis katvriendelijk! MET VIDEO!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten