| | | |

NIEUW in de webshop: de Likmat! – Inclusief video!

Eindelijk weer een nieuw product in mijn webshop. En wel een product wat ik inmiddels zelf dagelijks op de trimtafel gebruik: de Likmat!
Soms heb je wel eens van die spullen dat je denkt: Waaaarom heb ik dit niet eerder ontdekt? De likmat is zoiets.

Likmat

Wat is een likmat?

Een likmat is een kunststof plaat waar allemaal vakjes in zitten. Hierin kun je bijvoorbeeld natvoer in doen. Het gaat verveling tegen en voorkomt schrokken. Maar er zijn nog veel meer dingen die je ermee kunt doen, bekijk dat in de video. Mijn katten zijn er helemaal gek op!

likmat

Bekijk de video!

In deze video vertel ik je alles over de likmat. Hoe je hem gebruikt, wat je er allemaal mee kan doen en waarom het een musthave is voor elke kattenliefhebber! En leuk nieuws, ik geef er ook nog eens eentje weg. Doe je mee met deze winactie? Dat doe je door onder de video te reageren én even te abonneren op mijn kanaal. Dat is helemaal gratis.

Shop de likmat in mijn webshop!

De likmat is nu ook verkrijgbaar in mijn webshop, SHOP ‘M HIER.
Likmat

Lees ook deze blogs:

Alles over kattenmandjes! Welke mandjes zijn goed en welke niet?
WINACTIE! Doe je mee? Video: Dierenartscheck met mijn katten?
Review Voerspel – NINA OTTOSSON PUZZLE & PLAY BUGGIN OUT
Kattenmishandeling bij trimsalons?!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten