| | | |

NIEUW! Review PETT Snacks bij PerfecteKat.nl te koop!

Al een hele tijd wilde ik kattensnacks gaan verkopen in mijn webshop. En dit was een zeer intensieve zoektocht!

Zoals de meeste van jullie wel weten, verkoop en/of prijs ik alleen producten aan in mijn webshop en site waar ik zelf enthousiast over ben en die ik uitvoerig heb getest. En toen kwam ik op de kattensnacks van Pett uit! Prcies het merk waar ik naar opzoek was. Geen gekke toevoegingen en 100% vlees of vis.

Mijn zoektocht naar de perfecte snacks

Bij de Matatabi stokjes was het al een flinke ontdekkingsreis. Want het ene stokje is het andere niet. Alleen producten waar ik én mijn (trim)katten enthousiast over zijn, komen in mijn webshop.

Al een tijd zocht ik kattensnoepjes die voldeden aan mijn hoge eisen. Vele merken heb ik besteld en sommige van mijn trimklanten hebben zakjes meegekregen om mee te testen. Maar elke keer kreeg ik negatieve feedback. Het werd tijd voor een kattensnack die én natuurlijk is én in de smaak valt bij katten.

Pett hét merk wat door de test kwam

Ik werd er een beetje moedeloos van. Want ik had op een gegeven moment zoveel leveranciers benaderd en bij zoveel besteld, dat ik dacht… Nou laat die snacks dan maar zitten in mijn webshop. Het kostte mij alleen maar veel geld en niks voldeed aan waar ik naar zocht en wat katten lekker vonden.

Tot ik per toeval terecht kwam bij het merk Pett. Ik kocht voor de zoveelste keer allemaal testzakjes. Wat mij direct aansprak waren de verpakkingen, het 100% vlees/vis garantie en geen gekke toevoegingen.

kip

Nu moesten alleen katten het nog lekker vinden! En dat was een spannende test. Want mij kan het merk/concept wel aanspreken, maar de katten geven natuurlijk de doorslag!
Mijn eigen katten zijn erg kieskeurig. Zij waren direct enthousiast!

snoephartjes

Ik test alle producten in mijn webshop niet alleen uit op mijn eigen katten. Ik heb namelijk de mazzel met mijn werk, want ik kan alle producten uittesten samen met de 100den trimkatten die ik ontvang bij mijn trimlocaties. Zo heb ik altijd een perfect testpanel om alleen het allerbeste aan te bieden in mijn shop!

Waar staat Pett voor?

Pett is een merk wat alleen 100% vers vlees of vis producten aanbiedt. Vrij van kunstmatige toevoegingen en glutenvrij. Geen gerommel dus met de snoepjes, wat er op staat, zit er in. Ik houd van eerlijke producten en dat is dus precies wat mijn webshop nodig heeft qua snacks! Ennnn katten vinden het dus heerlijk!

Nu te koop in mijn shop!

Je raad het al, deze kattensnacks zijn bij bijna alle katten als favoriet uit de test gekomen. Ik mag mijzelf vanaf nu trots verkooppunt noemen van de Pett snacks! En daar ben ik enorm trots op.

Ik heb een exclusieve selectie gemaakt van de meest populaire snacks:

Snackbolletjes

Zalmsnoepjes

Variatie Hartjes

snoephartjes

Visjes

vis

Kipsnacks

Of je shopt al bovenstaande snacks tegelijk met korting!

mix

Lees ook deze blogs!

REVIEW: Aqua Laser Haarverwijderaar – inclusief YouTube video!
REVIEW: Metalen/koperen haarverwijderaar – INCL. YOUTUBE VIDEO!
GASTBLOG van Patrick – Muziek voor katten?

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten