NIEUW! Online workshop: Hoe word je kattentrimmer?

Droom ervan om kattentrimmer te worden? Lijkt het je geweldig om met katten te werken? Wil je net als ik elke dag met een lach naar je werk? Dan is deze workshop écht iets voor jou!
Sinds 2016 ben ik fulltime kattentrimster en sinds 2018 fulltime. Aangezien ik zoveel vragen krijg over hoe ik kattentrimster ben geworden en hoe ik dat heb aangepakt, heb ik besloten hier een workshop over te maken.

Ik ben super eerlijk in deze workshop. De voor- en nadelen van het beroep en de fouten die ik heb gemaakt, maar ook welke juiste beslissingen ik heb gemaakt.

In deze workshop vertel ik mijn persoonlijke verhaal en geef ik heel veel tips. Welke opleiding kun je het beste volgen? Wat is de investering? Hoe begin je? Wat zijn de voor- en nadelen van deze job? Op deze en nog veel meer vragen krijg je antwoord. Na deze lezing weet je of kattentrimmen iets voor jou is en hoe je aan de slag kunt gaan!
workshop

Voor wie is deze workshop? Bekijk de video!

Voor iedereen die twijfelt om kattentrimster te worden. Of al heeft besloten om kattentrimmer te worden, maar tips kan gebruiken hoe je dit aanpakt.

Wat krijg je?

  • Online workshop, makkelijk in je eigen tijd te volgen/li>
  • 21 makkelijk te lezen hoofdstukken
  • Veel gestelde vragen, mijn persoonlijke verhaal, budget en heel veel tips
  • De workshop is te volgen op telefoon, tablet of computer
  • Video’s met handige informatie
  • Na deze workshop ben je hopelijk super enthousiast geraakt en weet je hoe je kunt starten als katvriendelijk en vachtbesparend trimster

Aankoop

Leuk als je de workshop wilt volgen, dat kan via DEZE LINK.
Na de aankoop ontvang je binnen 24 uur een email met een exclusieve link en inlogcode. Hiermee kun je inloggen en in jouw eigen tijd bekijken. De inlog is een jaar geldig.

Kattentrimmer

 

Lees ook deze blogs!

VIDEO: Wat is vilt? Wat doe je eraan? Doet het pijn?
Kattenmishandeling bij trimsalons?!
Kattentrimvlog in mijn trimsalon in Almere-Haven

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten