|

NIEUW in de salon: Katten TV en kattenmuziek! incl. Video!

Ik streef ernaar om elke dag een betere kattentrimster te worden. Op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen én om katten nóg vriendelijker te helpen.
Na uitgebreid onderzoek bij maar liefst 100 katten, kwam ik tot de conclusie dat katten tv én kattenmuziek een perfecte afleiding zijn tijdens het trimmen.

Kattenmuziek en kattentv

Hoe kwam ik op dit idee?

Een tijdje geleden schreef Patrick een gastblog over kattenmuziek. Dat hij dit toepaste bij de kattenopvang waar hij toen vrijwilliger was. Hij had goede resultaten. Toch was ik toen nog niet ermee bezig om het zelf toe te passen. Maar zoals sommige van jullie weten, blijf ik altijd kijken hoe het beter zou kunnen. Ik besloot de kattenmuziek en tv uit te testen.

Bekijk de video!

Ik heb uiteraard veel onderzoeken gelezen en met andere katprofessionals gesproken. Ik zal nooit zomaar iets gaan uitproberen als het natuurlijk niet katvriendelijk is. In onderstaande video vertel ik alles over mijn uitgebreide onderzoek!

Ook proberen?

Probeer het eens zelf! Bijvoorbeeld de playlist van David Teie. Daar ben ik zelf super fan van! Op zijn website MusicforCats.com, kun je ook onderzoeken vinden. Ga je het uittesten als katprofessional? Tag mij dan vooral, want dat vind ik super leuk om te zien!

Lees ook deze blogs!

Is een kat erbij altijd een goed idee? PerfecteKatCast #2
Katje pesten op social media? PerfecteKatCast #1
Hoeveel kattenspullen heb ik in mijn salon? INCL VIDEO!
HELP! Mijn kat verhaart verschrikkelijk! 10 tips om de rui periode te overleven!

Vergelijkbare berichten