|

Moederdag – 6 Shoptips voor kattenmamma’s

13 mei 2018 is het weer moederdag! Tijd om eens goed te shoppen. En jij als kattenmamma hebt dan recht op een kadootje (vind ik), aangezien je katten het niet voor je kunnen kopen… Moet je het zelf maar doen.

Oftewel: shoptijd! Ik heb wat leuke shoptips voor je samengesteld waar je jouw moeder of jezelf mee kunt verwenennen. Of eigenlijk, jouw katten.
Ik heb de website van HondenenKattenzooi.nl uitgeplozen om wat unieke items voor je op een rijtje te zetten. Nog even voor de duidelijkheid, ik word niet betaald om deze blog te schrijven. Ik draag deze webshop echter een warm hart toe en ze verdienen wel wat extra aandacht. Er zijn namelijk veel handgemaakte producten te koop. Daarnaast worden sommige spullen gemaakt door mensen met een beperking.

Heel veel shopplezier gewenst! En laat even een berichtje achter als je al wel eens bij HondenenKattenzooi.nl hebt gekocht!
Moederdag

Moederdag tip 1: Krabplank Puur

Over deze knaller van een krabplank schreef ik eerder al een review. Mijn katten zijn nog steeds fan van deze plank en gebruiken deze elke dag. Ook zeer geschikt voor oudere katten.
Je shopt ‘m hier voor € 14,95

Moederdag

Moederdag tip 2: De slaapzak

De kleinere variant heb ik opgestuurd gekregen van de webshop. Mijn katten zijn alleen wat aan de “volle” kant en paste er niet helemaal lekker in. Dat gaf ik aan ze door. En dat is het toffe van deze bijzondere dierenwebshop. Ze luisteren ook direct naar welke feedback je hebt!
Op mijn verzoek zijn er dus nu ook grotere slaapzakken voor onze bigboy en biggirl cats gemaakt. Dus je hebt nu twee soorten waar je uit kunt kiezen!
Mijn slaapzak heb ik aan mijn buurvrouw gegeven. Haar naaktkat ligt altijd heerlijk ingepakt hierin te slapen.

De slaapzakken zijn handgemaakt en van zeer stevige kwaliteit. De stof is sloopproef en tevens zijn ze reversible. Er zijn vele hippe stofjes om uit te kiezen, hierdoor vind je altijd een motiefje wat binnen jouw huis past.
Je shopt de standaard slaapzak hier voor € 16,95

Moederdag Je shopt de large slaapzak hier voor € 23,95

Moederdag tip 3: Cadeaukoffer

Als je dan toch een kadootje moet kopen voor je moeder, waarom dan niet een samengesteld cadeaukoffer?! Helemaal leuk en bomvol met toffe kattenspulletjes.
Je shopt ‘m in drie verschillende maten hier. De prijs begint bij € 24,95

Moederdag

Moederdag tip 4: PerfecteKat.nl verzorgingsset

Ja hoiiiii! Heb jij al de vachtvriendelijke PerfecteKat.nl verzorgingsset in huis? Not? Deze uiterst betaalbare set is door mij samengesteld en je ontvangt er een uitgebreide beschrijving bij met hoe jij je kat het beste kunt blijven verzorgen qua vacht.
Je shopt ‘m hier voor € 11,95

Je shopt de verzorgingsset 2.0 hier voor € 19.95, hierin zit een verpakking met Ecofur (vachtreiniger).

Hondenenkattenzooi.nl Moederdag

Moederdag tip 5: Snuffelmat

Katten zijn gek op snuffelmatten! Al eerder schreef ik een do it yourself hierover. Maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon kant en klaar kopen!
Je strooit voer of snoepjes in de mat en jouw zal al snuffelend het eten zoeken. Het gaat verveling tegen en zorgt voor extra lichaamsbeweging.
Je shopt ‘m hier voor € 19,95

Moederdag

Moederdag tip 6: Kattenmand krabbelhoofd

Deze super cute kattenmand is niet alleen een mooi verstopplekje, maar ook nog eens een krabpaal. Vooral die oortjes erbovenop vind ik super schattig!
Er zit ook een lekker zacht kussentje bij.
Je shopt ‘m hier voor € 59,95

Moederdag

Lees ook deze blogs!

Tips tegen het verharen van je kat!
Blunders van een kattentrimster
Wat is vachtbesparend trimmen?

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten