| |

Mijn favorieten van de maand mei – Nieuws, shoptips en persoonlijke update

Het is alweer mei. Oef, wat een heftige twee maanden. Intens verdriet, moeilijke keuzes en vele tranen. Toch wil ik mijn favorieten en persoonlijke update met jullie delen van de maand mei.

De ene maand plaats ik mijn favorieten, de andere maand gebeurt er allerlei narigheid. Als ik terugdenk aan de afgelopen tijd, is het als een soort van roes aan mij voorbij gegaan. Mijn bedrijf heeft een vogelvlucht genomen sinds januari en ik ben eigenlijk altijd aan het werk. Ben ik niet aan het trimmen, dan ben ik wel bezig met mijn webshop, mail aan het wegwerken, schrijven of nieuwe ideeën aan het uitwerken.

Het bloggen voor mijn website heeft even stilgestaan, maar ik heb wel twee nieuwe artikelen geschreven voor het vakblad Trimmagazine. Een enorme eer om hierin te mogen schrijven. Maar op de achtergrond had ik ook nog eens een zieke kat. Deze maand mei is gedekt is nu gekenmerkt met een zwart randje.

Moeilijkste beslissing ooit, het verlies van Bo

Tussen mijn drukke bestaan, merkte ik op dat Bo een beetje vreemd at. Wat begon als een simpel tandje verwijderen, eindigde in een drama. Mensen zonder dieren denken, ach ze heeft haar kat in moeten slapen. Maar het is zoveel meer en zoveel erger.

Helaas had Bo een kwaadaardige tumor in zijn kaak, die al vergevorderd was. Er was alleen een kaak amputatie nog als mogelijkheid. Dit vond ik veel te ver gaan. Zo een heftige operatie, daarna bestralingen, kon ik Bo niet aan doen. Vooral niet te lang wachten met inslapen was het advies. Hoe langer ik zou wachten, hoe meer ik Bo zou zien aftakelen.

Op 17 mei 2019 heb ik mijn aller liefste bo laten inslapen. Speciale dank naar mijn lieve mamma die erbij was en mijn vriendje die mij steunt. En god wat wat dat een moeilijke beslissing. Wat een vreselijk gemis. Binnenkort komt er een blog online met het hele verhaal en mijn ervaring hiermee online. Ik wil trouwens nog even jullie allemaal bedanken voor de 100den lieve berichtjes die ik heb ontvangen en het medeleven. Ik ben ontzettend dankbaar dat jullie mij zo hebben gesteund in dit proces. Ik heb alles gelezen, maar had op het moment even niet de kracht om op alle berichten persoonlijk te te reageren. Alleen maar liefde voor iedereen die de moeite hebben genomen om een berichtje achter te laten of mij te appen!

Docu/serie in the making

Ik ben intens verdrietig over het verlies van Bo. Ik mis hem elke dag. Maar op het moment dat ik besloten had dat ik Bo moest laten gaan, kreeg ik een enorme kracht in mij om hier een verhaal van te maken. Niet alleen in een blog, maar ook voor op mijn YouTube kanaal.

Ik denk namelijk dat het goed is om voordat je een kat aanschaft, te weten hoe vreselijk het is om een kattenmaatje te verliezen. En als je al een kat hebt, om te weten hoe inslapen, de keuze hiertoe, de weg daarna en de rouwverwerking, goed is om alvast rekening mee te houden.

Ik ben momenteel bezig met verschillende partijen die mee willen werken hieraan. Of ik het een serie ga laten worden, of een mini docu, weet ik nog niet. Maar verwacht een persoonlijke, informatieve en interessante filmsessie op mijn YouTube kanaal. Niks missen? Abonneer je alvast op mijn kanaal, dat is gratis en zo blijf je als eerste op de hoogte van mijn nieuwste video’s. Daarnaast kan ik wel wat extra’s abonnees gebruiken, dus dat zou ik heel lief vinden!
Ik ga even verder met wat positieve dingen, zoals 3 shoptips die ik voor je heb uitgezocht!

Mei favortiet 1: Krabton

Ik ben groot voorstander van zoveel mogelijk krabmogelijkheden voor een kat in huis. Niet alleen voorkom je hiermee dat jouw kat de bank te grazen neemt, maar katten vinden het ook fijn om hun nagels te scherpen en hun geur af te geven. Ikzelf heb geen krabton in huis, maar ik zie ze heel veel bij mijn trimklanten staan. En iedereen is enthousiast hierover! Een krabton biedt naast verstopplekjes ook nog eens een uitkijktoren, ideaal om voor het raam te zetten. Zo kunnen katten hoog uitkijken over alles wat er buiten te zien valt. En katten vinden dat fijn! Deze krabton is 75 cm hoog en shop je voor € 59,95 bij Brekz.nl hier.

Mei favoriet 2: Chique kattenbed op hoogte

Laatst kreeg ik een mailtje over een nieuwe dierenwebshop, Thepetempire.com. Een chique dierenshop met designer spullen. Geen goedkope spullen, maar wel leuk om naar te kijken. Of als je de beurs hebt, aan te schaffen natuurlijk. Mijn blik stuitte direct op deze prachtige kattenmand op pootjes. Je kunt de mand ook eraf halen en erop zetten. Los van de prijs, is het wel een plaatje toch? Je shopt ‘m voor € 179,00 hier.

Mei favoriet 3: Teddy iglo kattenmand

Hoe cute is dit mandje? Alleen al de oortjes laten mij smelten. Je ziet je kat al helemaal wegdromen in dit zachte mandje. Katten zijn dol op verstopplekjes, dus dit furry mandje is ideaal! Je shopt ‘m voor € 23,90 bij Hierdierzaak.nl

Lees ook deze blogs!

Interview: Het belang van een Seniorencheck – Dierenarts Kyra
Het leed dat plukken en ontwollen heet
Miaustore keramieke drinkfontein

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten