MASTERCLASS videolezing: “Trimmen zonder krassen”

Speciaal voor kattentrimcollega’s heb ik een online videolezing gemaakt van maar liefst bijna 1,5 uur.

Trimmen zonder krassen

Stuntelen

Helaas zie ik veel collega’s trimvideo’s maken waarin ik ze zie stuntelen met het trimmen. Ze brengen zichzelf onnodig in gevaar. Kattentrimmen is een risicovol beroep. Het is dus heel belangrijk om zo veilig mogelijk te werken.

Katvriendelijk werken

Maar hoe breng je jezelf zo min mogelijk in gevaar? Hoe doe je dit op een katvriendelijke manier? Hoe doe je dit zonder dwangmiddelen, met hulpmiddelen?

Perfectekat

Alle onderwerpen komen aan bod!

In deze videolezing van maar liefst bijna 1,5 uur, neem ik echt ALLE onderwerpen door die belangrijk zijn om veiliger te kunnen trimmen. Saloninrichting, je werkplek, rol van de eigenaar, stand van je handen, moeilijke plekken scheren/kammen, kattengedrag, lastige karakters trimmen, contact met de eigenaar, wanneer staak je een trimbehandeling etc etc etc!

Na deze masterclass?

Na het volgen van de masterclass zit je vol motivatie om zelf in de praktijk aan de slag te gaan en veiliger te kunnen trimmen!

Kat chippen Almere

Belangrijk!

Na het aanschaffen krijg je binnen 24 uur een link en wachtwoord toegestuurd om te starten aan de videolezing. De lezing en de wachtwoorden zijn persoonlijk en mogen niet worden gedeeld. Lezing gevolgd? Stuur mij een mailtje via: info@perfectekat.nl en je ontvangt een certificaat van deelname.

Shop de lezing!

Shop de lezing via deze link!

Bekijk de promo video met uitleg

In onderstaande video leg ik je alles uit over de masterclass.

Vergelijkbare berichten