Kattentrimsters.nl – Een verzamelwebsite voor vachtvriendelijk kattentrimsters

Kattentrimsters.nl is dé verzamelwebsite voor alle vachtvriendelijk trimsters in Nederland en België!

Naast fulltime kattentrimmen, ben ik op de achtergrond altijd met nog 100 andere projectjes bezig op de achtergrond. Daarnaast heb ik natuurlijk ook mijn webshop en schrijf ik artikelen voor mijn eigen website en het trimvakblad ABHB.

Toen ik startte met mijn bedrijf in 2015, had ik een belangrijke missie: het vachtvriendelijk trimmen meer bekendheid geven in Nederland! En goed nieuws, want mijn website wordt inmiddels landelijk super goed bezocht. Maar nu heb ik een nieuwe website: Kattentrimsters.nl!

Kattentrimsters.nl

Waarom startte ik Kattentrimsters.nl?

Ik merk al een tijdje dat steeds meer kateigenaren bewust opzoek zijn naar een vachtvriendelijk trimster. Een trimster die dus zoveel mogelijk vachtbesparend werkt, zonder scherpe materialen en dwangmiddelen. De PerfecteKat.nl verzorgingsset, verkoop ik door heel Nederland, dus blijkbaar is er echt behoefte aan!

Welke trimmers staan er op Kattentrimsters.nl?

Vacht- huid en katvriendelijk trimsters staan er op mijn nieuwe site. Dus al mijn collega’s die op dezelfde methode werken zoals ik en dat ook uitdragen op hun website en social media kanalen.
Ik geloof er heilig in dat dwangmiddelen, ontwollen en plukken niet meer van deze tijd zijn.
Deze site wordt dus echt een verzamelpagina voor alle vachtvriendelijk kattentrimsters. Duidelijk geordend per provincie.

Kattentrimkeurmerk.nl

Sinds 2021 ben ik het Kattentrimkeurmerk.nl opgestart. Hierin gaan we een stapje verder met kattenwelzijn op de trimtafel! Alle deelnemers zijn krijgen een constante stroom aan bijscholing en we wisselen altijd ervaringen uit. Zo zijn we ten alle tijde op de hoogte van nieuwe katvriendelijke ontwikkelingen.

Vergelijkbare berichten