Kattentrimsters.nl – Een verzamelwebsite voor vachtvriendelijk kattentrimsters

Kattentrimsters.nl is dé verzamelwebsite voor alle vachtvriendelijk trimsters in Nederland en België!

Naast fulltime kattentrimmen, ben ik op de achtergrond altijd met nog 100 andere projectjes bezig op de achtergrond. Daarnaast heb ik natuurlijk ook mijn webshop en schrijf ik artikelen voor mijn eigen website en het trimvakblad ABHB.

Toen ik startte met mijn bedrijf in 2015, had ik een belangrijke missie: het vachtvriendelijk trimmen meer bekendheid geven in Nederland! En goed nieuws, want mijn website wordt inmiddels landelijk super goed bezocht. Maar nu heb ik een nieuwe website: Kattentrimsters.nl!

Kattentrimsters.nl

Waarom start ik Kattentrimsters.nl?

Ik merk al een tijdje dat steeds meer kateigenaren bewust opzoek zijn naar een vachtvriendelijk trimster. Een trimster die dus zoveel mogelijk vachtbesparend werkt, zonder scherpe materialen en dwangmiddelen. De PerfecteKat.nl verzorgingsset, verkoop ik door heel Nederland, dus blijkbaar is er echt behoefte aan!

Ik kreeg steeds meer aanvragen van potentiële klanten door heel Nederland. Maar helaas kan ik niet het hele land door rijden.
Daarom besloot ik in 2018 een pagina te maken op mijn website, hiervoor konden vachtvriendelijk kattentrimsters zich opgeven. Ik geloof namelijk in samenwerken, niet in tegenwerken. Ik zie alle kattentrimsters als collega’s en niet concurrenten.

Maar ik merkte dat deze pagina onoverzichtelijk begon te worden. Daarom heb ik een gloednieuwe website laten bouwen door mijn vaste webdesigner. Samen ontworpen we ook een nieuw logo. Vele uren hebben we erin gestoken en ik ben enorm trots op het resultaat nu!
We zijn hard bezig om de site nog mooier en beter te maken, maar het begin is er!

Kattentrimsters.nl

Welke trimsters staan er op Kattentrimsters.nl?

Vacht- huid en katvriendelijk trimsters staan er op mijn nieuwe site. Dus al mijn collega’s die op dezelfde methode werken zoals ik en dat ook uitdragen op hun website en social media kanalen.
Ik geloof er heilig in dat dwangmiddelen, ontwollen en plukken niet meer van deze tijd zijn.
Deze site wordt dus echt een verzamelpagina voor alle vachtvriendelijk kattentrimsters. Duidelijk geordend per provincie.

Wat ben ik van plan met de website?

Ten eerste ben ik super blij dat de website eindelijk in de lucht is. Ten tweede voelt het goed om nu via een website een “team” te kunnen vormen. Het plan is om alle vachtvriendelijk trimsters op de website te krijgen en de klant het makkelijk te maken om een trimster bij hun in de buurt te kunnen vinden.
De website zul je in 2020 ook regelmatig voorbij zien komen op mijn Facebookpagina, YouTube kanaal en Instagram

Zoek je dus een vachtvriendelijk kattentrimster bij jou in de buurt? Bezoek vooral mijn gloednieuwe website: Kattentrimsters.nl
PS: Ik ben nog opzoek naar adverteerders voor op de site. Dus mocht je nog een leuk kattenbedrijf weten, let me know!

Lees ook deze blogs:

Review: Trixie Cat Activity Tunnel Feeder
1 Jaar fulltime kattentrimster – Een persoonlijke blog!
Dag lieve Bo – YouTube serie – Deel 1 van 3
YouTube Afl. 10: Gratis kittenpakketten unboxing

Vergelijkbare berichten