Kan ik leven van Kattentrimmen?! Inclusief video!

Ik krijg regelmatig vragen over mijn bijzondere beroep. Vooral of ik kan leven als kattentrimmer.

Kattentrimmer worden

Video!

Dagelijks krijg ik zoveel vragen over mijn kattentrimberoep. Kan ik hiervan leven? Is dit een fulltime baan? In deze video beantwoord ik al je vragen!

Workshop: Hoe word je kattentrimmer?

Ik heb een handige workshop gemaakt waarin ik je alles vertel om kattentrimmer te worden. Kosten, de voor/nadelen van het beroep en welke opleidingen er zij. Volg deze online workshop hier.

Kattentrimmer

Meekijk beleving?

Twijfel je toch nog of kattentrimmen iets voor jouw is? Ben je een trimmer die nog geen katten trimt en wil je eens meekijken of je kattentrimmen kan toevoegen aan je diensten? Volg mijn meekijk experience!

Meekijken met een kattentrimmer

Kattentrimmen is mijn droomjob!

Ik heb tot mijn 31e alleen maar banen gehad waar ik doodongelukkig in was. Ik kon maar geen baan vinden waar ik elke dag met geluk heen ging. Na keihard werken heb ik van mijn lievelingsdieren, katten, mijn droomjob kunnen maken. Bekijk deze vedeo:

Vergelijkbare berichten