| | |

5 Kattenboeken shoptips voor mee op vakantie!

Tijd voor wat toffe kattenboeken! Heb jij jouw vakantie al ge”boekt” (haha boek, snap je ‘m?). Ikzelf heb normaal gesproken geen geduld om een boek te lezen, maar op vakantie gaan er zeker een paar mee!

Speciaal voor jou heb ik een kattenboeken top 5 samengesteld die zeker de moeite waard zijn om mee te nemen in de koffer. Wist je trouwens dat ik al een jaar niet meer op vakantie ben geweest? Ik heb door de mega drukte ook helemaal geen tijd om te lezen. Maar ik piep er lekker tussenuit dit jaar van 21 september tot 7 oktober 2019!

Maar genoeg over mijn vakantie! Hier mijn lijstje van kattenboeken die ik mee ga nemen.
Heb jij nog tips voor mij? Deel ze vooral onder deze blog!

1. Klitvrije kat, zo doe je dat!

kattenboeken

Hoewel ik het boek al heb gelezen (Lees hier de uitgebreide review), ga ik het zeker op vakantie nog even doorbladeren. Voor kateigenaren is het een geweldig handboek, waarin mijn collega trimster Wendy uitgebreid ingaat op de vachtverzorging van katten. Maar ook voor kattentrimsters is het een perfect naslagwerk om je geheugen en kennis even op te frissen.
Je kunt het boek en nog veel meer leuks winnen in een mega winactie op Facebook. Je vindt de winactie op mijn Facebookpagina.

Je shopt ‘m hier:

 

2. Rebelse katten

kattenboeken

Dit boek heb ik ook al in huis en snel ingekeken en het is zeer vermakelijk! Rebelse katten heb ik trouwens gewonnen via Instagram, grappig he!? In dit bijzondere boek staan verhalen over meer dan dertig katten die écht (hebben) bestaan. Wist je bijvoorbeeld dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog heldhaftige poezen rondliepen? Of dat er een kat bestaat met een Guinness World Record op zijn naam? Er is zelfs een astrokat die door de ruimte heeft gereisd. Kom van alles te weten over deze en andere fascinerende poezen van over de hele wereld. En lees over kattenactivisme, kattenmythen en nog veel meer!

Je shopt ‘m hier:

 

3. Reisverslag van een kat

Dit boek krijgt prachtige recensies op Bol.com. Dus het lijkt mij zeker een bijzonder verhaal. Reisverslag van een kat van Hiro Arikawa is een ode aan het leven en vriendschap en aan de kleine dingen die soms de grootste vreugde geven. Het schijnt een feelgoodboek te zijn voor Japan- én kattenliefhebbers!

Je shopt ‘m hier:

 

4. Dag Poes

Ook dit boek heeft lovende recensies en trok daarom mijn aandacht. Dit boek, geschreven en geillustreerd door Mies van Hout, bevat niet alleen mooie plaatjes. Verhaaltjes, sprookjes en gedichten over katten. Geschikt voor jong én oud, dus misschien een leuk voorleesboek?

Je shopt m hier:

 

5. Katten tekenen in 15 minuten

Ik hoop dat ik de rust ga vinden tijdens mijn vakantie om weer eens lekker crea bea te doen! Dit boek lijkt mij ideaal om eens te oefenen om katten te gaan tekenen. Auteur Jake Spicer legt aan de hand van voorbeelden uit hoe je makkelijk zelf katten kan tekenen. Het schijnt zowel geschikt te zijn voor beginners als ervaren tekenaars.

Je shopt ‘m hier:

Heb jij nog kattenboeken tips?

Mocht jij nog leuke leestips voor mij hebben met katten als onderwerp, laat het mij dan hieronder weten! Voor iedereen die deze zomer er nog even kan genieten van wat vrije dagen, zowel in binnen als buitenland: Hele fijne vakantie gewenst!

Lees ook deze blogs!

Jij terug van vakantie = kat in de klit of vilt?
Dag lieve Bo – YouTube serie – Deel 1 van 3
YouTube aflevering 9: Bitiba.nl Shoplog

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten