|

Kattenbakvulling review: Intratuin extra hygiënisch

Wist je dat Intratuin een eigen merk kattenbakvulling heeft? Nee? Ik ook niet! Hoog tijd voor een review dus.

Ik heb een lichtelijke plantenverslaving. Dus ik ben regelmatig in de Intratuin te vinden. Toen ik langs de dierenafdeling liep, viel mijn oog op kattenbakvulling van de Intratuin zelf. Bingo! Handig, nu ik er toch was kon ik mooi nieuwe kattengrit meenemen. Deze kende ik nog niet en was er wel nieuwsgierig naar. Lees je mee?
Intratuin

Wat beloofd Intratuin extra hygiënisch kattenbakvulling?

“Natuurlijk het beste” staat er op de zak. Nou kom maar op Intratuin, want ik wil het beste voor mijn katten!
Verder kunnen we volgens Intratuin het volgende verwachten:

  • Actief-absorberende kattenbakvulling
  • Absorbeert voordat geurtjes ontstaan
  • Garandeert het voorkomen van geurtjes
  • Mineraalkorrels vervaardigd uit fijne kalk

Oke, dus absorberen en geurtjes voorkomen is waar wij op kunnen rekenen als we de verpakking moeten geloven!

Intratuin

Wat kost het?

20 Liter voor € 7,99 = € 0,39 per Liter
Grove witte korrels.

Wat vind ik ervan?

Eigenlijk ben ik best positief over het product. Deze vulling van Intratuin is echt super licht. Een zak van 20 Liter is prima te tillen en dat is erg prettig, want je sjouwt je geen breuk. Fijn! Dit voordeel, neemt helaas ook direct een nadeel met zich mee. Doordat de korrels zo licht zijn, nemen katten deze makkelijk mee in de vacht. Of aan hun pootjes, waardoor de ruimte om de kattenbak echt een bende wordt. En niet alleen de ruimte waar de kattenbak staat, ik kom werkelijk overal in huis kattenkorrels tegen!

Intratuin

Ander voordeel is de prijs. Ik denk dat het een relatief goed betaalbare kattenbakvulling voor de hoeveelheid die je krijgt.
Qua geur absorberen stelt deze vulling mij niet heel erg teleur. Ik denk wel dat er alternatieven zijn die nog beter de geurtjes kunnen verdoezelen. Prijs kwaliteit verhouding vind ik prima. Het zijn vrij grote korrels, dus voor katten met gevoelige pootjes is het niet zo geschikt. Maar verder best een redelijke kattenbakvulling voor een leuke prijs! Ik geef deze vulling een 6,5.

Lees ook deze blogs!

Youtube aflevering 5: Interview met Feliway
Zelf je kat scheren?
Trimmen onder narcose?

Like PerfecteKat.nl op Facebook!
zooplus.nl

Vergelijkbare berichten