NIEUW! Katten en kitten yoga!

Ik weet het, Puppy Yoga is erg in opspraak nu, maar ik ga deze zeer unieke en waardevolle Yoga techniek toch echt aanbieden! In het diepste geheim ben ik onze aarde over gereisd en heb ik mijn kat Ted meegenomen op deze wereldreis. Hij vond het geweldig om alle hoeken van onze planeet te zien. Vooral de lange vliegreizen vond hij super leuk!

Katten yoga

Ik heb een hele ingewikkelde studie gevolgd, op de Himalaya (best een stukkie klimmen hoor!), afgelegen stranden, bossen en op nog meer gevaarlijke plekken. En nu mag ik het bekend maken… Ik ben de EERSTE Kattenyoga instructrice van Europa. Wat houden deze lessen in? Ik ga jou leren hoe je je innerlijke kat naar voren kunt halen. Iedereen is namelijk eigenlijk een kat, maar dat zijn we sinds de oertijd vergeten.

Katten kitten yoga

Je moet wel 1 of meerdere katten meenemen naar de lessen. Des te meer katten, des te beter. Je mag ook gewoon vreemde katten van de straat meenemen, Of hele jonge kittens, als het maar een kat is en GEEN HOND of PUPPY! Wil jij je innerlijke kat vinden? Wil je een kat worden? Wil je yoga samen met kat(ten) beleven?

Katten kitten yoga

1 april, kikker in je bil!

Nee natuurlijk ga ik dit niet aanbieden, dit is een 1 april grapje. Ga lekker zelf yoga volgen en laat diertjes hier buiten! Yoga met katten zou zoveel stress onnodige stress bezorgen voor je kat.

Deze 1 april grap is echter niet voor niets! Wist je dat “Puppy yoga” nu een hype is in Nederland en andere vele landen? Ik wil je graag uitnodigen om onderstaande video’s te bekijken, dan begrijp je gelijk dat deze vorm van yoga totaal niet diervriendelijk is!

“Deze nieuwe yogahype laat puppies lijden en brengt schade aan hun gedragsontwikkeling. Puppies komen in situaties waarin ze zich overweldigd voelen, bang zijn en hun 20 uur slaap missen. Professioneel toezicht ontbreekt: puppies worden steeds opgepakt, les na les, geen pauze, 1-2 dagen lang of meer.”

Teken de petitie om deze onzin te stoppen!

Puppyyoga moet stoppen! Ik denk dat jij het hiermee eens bent als dierenliefhebber? Teken dan DEZE PETITIE!

Vergelijkbare berichten