| | |

Mijn favorieten van de maand Juli – Shoptips, mustfollows en meer!

Het is alweer juli! Het leek mij leuk om eens een nieuwe blogcategorie in het leven te roepen. Namelijk een maandelijkse blog met mijn favorieten van de maand!

In deze nieuwe maandelijkse blog reeks, wil ik mijn tips met jullie delen. Dit kan van alles zijn, van shoptips tot Facebookpagina’s die leuk zijn om te volgen, dierenartsen die ik in het zonnetje wil zetten, nieuwtjes, toffe YouTube filmpjes of mooie Instagram accounts.
De maand juli is bijna voorbij, dus ik ben afgelopen maand verschillende dingen tegengekomen die ik graag wil uitlichten.
Ik ben benieuwd wat je van mijn favorieten van juli vindt! Heb jij nog tips voor mij? Laat dan gerust een berichtje achter!

Juli

Juli favoriet 1: De drinkfontein

Oef wat hebben we een hitte achter de rug hé afgelopen maand. Niet te doen! Trimafspraken heb ik moeten verzetten naar vroeg in de ochtend of in de avond. Tijdens deze warme dagen is het ook belangrijk dat onze katten voldoende drinken. Een drinkfontein aanschaffen is dan echt een super goed idee. Mijn katten zijn er gek op. Dankzij het stromende water blijft het water vers en dat vinden onze poezels heerlijk. Daarom hieronder drie shoptips met drinkfonteinen.

Catmate Multi Level Water Fountain
Deze fontein heeft meerdere levels en zie ik regelmatig bij mijn klanten thuis staan. Maakt weinig geluid en de inhoud is 2 liter.
Je shopt ‘m HIER voor € 33,59Juli

Cat It Drinking Fountain Klein
De Cat it fontein is een prettig geprijsde variant. Deze heb ik zelf jaren gehad! Heel fijn ding en makkelijk schoon te houden.
Shop de Cat it HIER voor € 23,99

PetSafe Drinkwell Original
Over deze drinkfontein heb ik een review geschreven. Deze staat nog steeds in volle tevredenheid in mijn huis. De petsafe is makkelijk schoon te maken en heeft een hele stille pomp.
Je shopt de fontein HIER voor € 39,99
Juli

Juli favoriet 2: De Facebookgroep, Vacht, vel en Verzorging

Deze Facebookgroep volg ik al een tijdje en heeft inmiddels meer dan 5000 leden! In deze groep wordt kennis overgedragen over vachtverzorging. Er zitten onder andere dierprofessionals en diereneigenaren in de groep. Je kunt hier vragen stellen over alles wat met huid en vacht te maken heeft. Super leerzaam en een absolute favoriet, wordt vooral lid van deze groep.

Juli favoriet 3: Caribbean love Krabpaal

Ik ben altijd aan het kijken naar bijzondere krabpalen. Deze krabpaal heb ik zelf nog niet in huis, maar dat neemt niet weg dat ik hem enorm tof vind. Hij is onder andere gemaakt van waterhyacint bladeren en jute. Is het geen plaatje? Je shopt ‘m HIER voor € 139,00
Juli

Juli favoriet 4: Mijn eigen verzorgingsset

Ik ga gewoon schaamteloos even mijn eigen verzorgingsset aanprijzen. Speciaal voor jou heb ik een vachtvriendelijke set samengesteld, hierbij krijg je een ECHTE PerfecteKat.nl tas en een uitgebreide uitleg. Je kunt ‘m via DEZE LINK aanschaffen voor maar € 11,95

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten