| |

Januari favorieten – Shoptips, aankondigingen en meer!

Januari, de eerste maand van 2019 is alweer achter de rug! Tijd om mijn persoonlijke favorieten door te nemen.

De oplettende lezer heeft misschien opgemerkt dat ik stiekem de december favorieten heb overgeslagen. Ssst, we doen even alsof dat niet gebeurd is.
Deze keer heb ik wat leuke aankondigingen en toffe dingen voor jou op een rijtje gezet! Waaronder een kattenevent, shoptips en een must-follow Instagram account!

Januari favoriet 1: Mijn nieuwe webshop!

Wist je dat mijn verzorgingsset inmiddels door Catlovers in heel Nederland wordt verkocht? Daar ben ik stiekem wel een beetje trots op. Maar ik wilde het professioneler aanpakken en heb besloten om een echte webshop te bouwen. Nu kun je makkelijker afrekenen, gewoon via IDEAL.

En ik ben van plan om nog meer items toe te gaan voegen aan deze PerfecteKat.nl webshop. Alleen maar producten die ik zelf uitvoerig heb uitgetest en waar ik enthousiast over ben. Zo weet je zeker dat je geen rommel in huis haalt.

Na lang testen heb ik de Matatabi stokjes toegevoegd aan mijn shop. Voor een leuk prijsje kun je deze nu shoppen. Lees vooral eerst mijn uitgebreide review!
januari

Januari favoriet 2: Cats Coats & Coffee

Wist je dat er jaarlijks een super tof event wordt georganiseerd voor kattentrimsters? Cats Coats & Coffee wordt dit jaar georganiseerd op 18 mei. Ik mag deze dag in beeld brengen, dus verwacht tegen die tijd een YouTube filmpje hiervan! SUPER VEEL ZIN IN!

Als jij dit als kattentrimster leest, twijfel geen moment om je op te geven. Want er komen interessante sprekers en het is natuurlijk leuk om te netwerken met collega trimsters.
Hier vind je het Facebook event en kun je gelijk tickets kopen. Zie ik je daar?

Januari favoriet 3: 2 Nieuwe samenwerkingen met dierenartsen!

Als je mijn Facebookpagina volgt, heb je het grote nieuws waarschijnlijk al voorbij zien komen. Want ik heb in januari niet één, maar zelfs twee nieuwe samenwerkingen met dierenartsen! En hier ben ik natuurlijk super trots op en happy mee. Want nu kan ik op nog meer vaste locaties trimmen. Natuurlijk blijf ik ook om de week op donderdag trimmen bij Kattenkliniek Felicare te Soest.

De eerste is Sterkliniek Dierenartsen Naarden-Bussum. Een prachtige praktijk waar ik om de week op dinsdag katten mag gaan trimmen.
Sterkliniek Naarden-Bussum

De tweede is Dierenziekenhuis Almere. Dit dierenziekenhuis gelegen in Almere-Poort heeft een prachtige trimruimte waar ik gebruik van mag maken. Je kunt mij hier elke eerste vrijdag van de maand vinden.
Dierenziekenhuis Almere

Januari favoriet 4: Instagram account CatNamedJoep

Hoewel ik geen fan ben van de platte neusjes bij Perzen, blijf ik altijd gecharmeerd van het ras. Ik zie ze wekelijks op mijn trimtafel. Op Instagram kun je heel veel prachtige plaatjes vinden. Waaronder de account van Joep. Wat een lekkerding is dat! Absolute tip om te volgen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Found a new place to chill! Happy weekend!?

Een bericht gedeeld door J O E P (@catnamedjoep) op

Januari favoriet 5: Mijn Youtube kanaal!

Ja even wat schaamteloze zelf promotie. Maar ik ben op de achtergrond druk met mijn YoutTube kanaal. Ik benader mensen voor interviews, werk aan mijn edit skills en ben aan het brainstormen over leuke onderwerpen en hoe alles beter kan. Mijn doel is om elke maand een nieuwe filmpje te uploaden. Heb je mijn laatste filmpje al gezien? Die kun je hieronder vinden! Ik blijf het ook gewoon vragen… Wil je je abonneren op mijn kanaal? Dat doe je door op de abonneerknop te drukken. Het kost je niks, maar zo zie ik wel dat je mijn filmpjes waardeert. Daarnaast blijf je zo als eerste op de hoogte van nieuwe video’s. Heb je je nog niet geabonneerd? Hup! Hup! Even doen!

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten