|

Wat vind ik de beste plakrollers / kledingrollers? Die van Ikea!

Als jij denkt dat je als katteneigenaar vaak onder de haren zit, dan moet je eens indenken hoe het voor mij is als kattentrimster!

Dagelijks trim ik 6 tot 8 katten per dag. Na elke kat trek ik een nieuw jasje aan. Dit om zo min mogelijk geur mee te nemen naar een volgende klant.
Ik heb dus een mega aantal aan jasjes. Maar voordat ik de deur uit ga na een klant of als ik bij één van de drie dierenklinieken werk in Soest, Bussum of Almere, maak ik wel altijd mijn jasje zo veel mogelijk haarvrij. Anders is mijn PerfecteKat.nl wagentje binnen mum van tijd veranderd in een haarbal.

Jij als catlover zal het herkennen, je kleding zit regelmatig helemaal onder de haren. Je neemt de kattenharen voor lief. Maar het is wel fijn als het van je kleding af is voordat je de deur uit gaat!  Ik ben dan ook erg benieuwd welk merk kledingrollers jouw favoriet is.

Ikea

Welke vind ik de beste?

Ik heb zoveel merken kledingrollers uitgetest. Je wilt niet weten! Bij elke winkel waar ik ze zag liggen nam ik ze mee. Het liefste wilde ik een afvalvriendelijkere oplossing. Maar niks werkt zo goed als een echte plakroller heb ik gemerkt. Helaas bleef ik dus terugkomen op de papierenrollers. Maar ik heb nu mijn definitieve lievelingsrollers gekozen! Namelijk die van de Ikea. Al een hele tijd gebruik ik de Ikea kledingerollers en kan alleen maar concluderen dat deze de beste zijn.
En zoals jullie weten schrijf ik alleen maar eerlijke reviews op mijn website, dus mocht jij die van Ikea nog niet kennn, hup hup aanschaffen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Desiree – Dutch catgroomer – (@perfectekat.nl) op

Waarom zijn die van Ikea zo goed?

Ik verslijt elke week minstens 5 a 6 rollers. Dus ik wil wel kledingrollers die lang mee gaan en dus veel “vellen” bevatten. Die van Ikea bevatten 60 vellen. De grootste irritatie aan kledingrollers is dat je ze recht af moet scheuren. Dit zorgt voor de grootste irritatie. Want hoe is vervelend is het om velletjes van een roller af te moeten scheuren als je direct de hele roller daarmee vernield. Dus schuin afscheuren is het beste. Dit scheelt zoveel frustratie. Tweede punt is dat de plakrollers van Ikea mega goed plakken. Dus na een paar keer rollen haal je veel haren van je kleding. En ten derde, de prijs! Een setje van vier stuks kosten € 1,99 euro. De rollers kun je naar mijn mening het beste dus via Ika kopen. Maar de houders vind ik het fijnst van H&M, want die gaan niet kapot. Bij de meeste houders valt namelijk de bovenkant er al snel vanaf, mega irritant.

Jeej! Ik kreeg rollers kado!

Na vele merken uittesten kwam ik dus bij die van Ikea uit. Ik heb ze via Instagram een berichtje gestuurd dat ik erg te spreken was over hun Bästis rollers (zo heten ze). Na mijn enthousiaste reactie kreeg ik een prettige kadobon opgestuurd. Hiermee kan ik zeker een paar maanden vooruit en ben hier zeer blij mee!
Zelf shoppen? 4 Rollers voor € 1,99 via Ikea.nl

Ikea

lees ook deze blogs!

Mijn favorieten van de maand mei – Nieuws, shoptips en persoonlijke update
Interview: Het belang van een Seniorencheck – Dierenarts Kyra
Het leed dat plukken en ontwollen heet

Like PerfecteKat.nl op Facebook!


zooplus.nl

Vergelijkbare berichten