| |

Februari favorieten: Shoptips, Winactie, Youtube en meer!

Oepsie, een weekje te laat. Eigenlijk had ik vorige week al mijn favorieten van februari willen posten. Maar ik sta BOMVOL met katten in de agenda en mijn blogs zijn over het algemeen nachtwerk. Daarnaast moest mijn nieuwe winactie online! Lees snel verder!

februari

Februari favoriet 1: Winactie

Dat brengt mij gelijk bij mijn eerste favoriet! Namelijk mijn gloednieuwe winactie. Waarom? Omdat mijn bedrijf deze maand 3 jaar bestaat. En dat vier ik natuurlijk met jullie! Ik geef in samenwerking met HondenenKattenzooi.nl maar liefst 100 euro aan kadobonnen weg. Je kunt voor jezelf 50 euro shoptegoed winnen, maar ook jouw beste kattenmaatje.
Reageer onder het Facebookbericht om mee te doen. Wil je weten hoe ik de afgelopen 3 jaar ervaren heb? Dat lees je HIER.
3 Jaar

Februari favoriet 2: Drinkfontein

Heb je mijn eerlijke review al gelezen over de Miaustore drinkfontein? Deze pronkt nu al een tijdje in mijn woonkamer en ik ben nog steeds enthousiast. Het is zeker niet de meest goedkope fontein die er op de markt verkrijgbaar is. Echter verdient dat zich makkelijk terug, want er hoeven geen filters in. Dit scheelt veel geld, want die krengen zijn duuuur!
De fontein is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, dus er is altijd wel een variant die in jouw interieur past!
Je shopt ‘m HIER.
februari

Februari favoriet 3: Nieuwe Youtube aflevering

Heb je mijn nieuwe aflevering op YouTube al gezien? Ik interviewde dierenarts Kelly van Amersfort. Zij heeft een speciale interesse in dermatologie. Maar waar komt die interesse vandaan? En wat zijn veel voorkomende huidproblemen bij katten? Bekijk ‘m hieronder!

Februari favoriet 4: De PerfecteKat.nl Klittenschaar!

Nieuw in mijn webshop! Het PerfecteKat.nl Klittenschaartje. Steeds vaker kreeg ik van mijn klanten de vraag of ze bij mij een klittenschaar konden aanschaffen met afgeronde puntjes.
Ik ben voorstander van klitten op de bovenkant van de kat voorzichtig wegknippen in plaats van heel hard eraan te trekken. Met een klein schaartje kun je deze makkelijk wegknippen. Let echter wel op, ga niet knippen in oksels, liezen of op de borst. Je kunt hier namelijk makkelijk inknippen. Je shopt ‘m vanaf nu in mijn webshop!

Februari favoriet 5: Het telefonisch spreekuur van Kelly van Amersfort

Dierenarts Kelly van Amersfort heeft vanaf nu 2x per week telefonisch spreekuur. Iedereen mag bellen naar het spreekuur (professionals, diereigenaren)
Dus heb je een vraag over de diagnose of een behandeling, wil je kort overleggen omdat het even niet goed lijkt te gaan, bel gerust tijdens het spreekuur. Tijdens dit spreekuur kun je bellen naar 06-51370078
Spelregels:

  • elke dinsdag tussen 10:00 – 11:00 uur
  • elke woensdag tussen 17:00-18:00 uur

Belangrijk:

  • Ze kan en mag via de telefoon geen diagnose stellen
  • Gesprekken mogen niet langer duren dan 10 minuten

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten