Dit zijn de nieuwe producten in mijn shop!

Mijn winkel en webshop wil ik regelmatig aanvullen met de leukste kattenproducten. ik zoek de leukste spullen waar behoefte aan is tegen een betaalbare prijs.

Dit wil je voor je kat!

Mijn webshop en winkel wordt alleen gevuld met kattenproducten die ikzelf heb getest en fan van ben. Dat kost veel tijd, maar ik wil geen rotzooi verkopen, En nu heb ik de shop kunnen aanvullen met geweldige producten!

Krabplanken, voerspellen en soep

Deze producten zijn geweldig voor je kat. Ik heb rekening gehouden met catlovers met een kleine en wat grotere beurs. Denk aan kattensoep, geweldige krabplanken én voerspellen. Ook geschikt voor kattenbaasjes die wat minder te besteden hebben!

Shop snel!

De voorraad is beperkt! Dus sla snel je slag!

 • Privé bijscholing “Krijg een volle trimagenda!”

  Prive Bijscholingsdag “Krijg een volle trimagenda!” Inclusief een half jaar lang GRATIS coaching! Krijg je als trimmer je agenda niet vol? Hoe krijg je meer klanten? Hoe krijg je nieuwe klanten als trimmer? Hoe werf je klamten als klamten? Hoe houd je klanten vast en krijg je de “gun factor?”.

  649.00
 • Mok “Ik ben een Kattenkop”

  Mok “Ik ben een Kattenkop” Het beste cadeautje voor elke kattenliefhebber. Of om jezelf als catlover cadeau te doen. Kattenmok voor alle kattenbaasjes. Mok met katten. Cadeau voor iemand die van katten houdt. Mok met leuke tekst.

  7.95
 • Mok “Ik ben Poeslief”

  Mok “Ik ben Poeslief” Het beste cadeautje voor elke kattenliefhebber. Of om jezelf als catlover cadeau te doen. Kattenmok voor alle kattenbaasjes. Mok met katten. Cadeau voor iemand die van katten houdt. Mok met leuke tekst.

  7.95
 • Trixie uitschuifbare speelhengel

  Trixie uitschuifbare speelhengel is de leukste hengel voor je kat. Deze hengel is speciaal voor katten en zorgt voor veel speelplezier. De speelhengel voor katten kun je uitschuiven tot bijna een meter lang. Aan het uiteinde zit een uitdagende worm met een belletje.

  6.95
 • PI-Solve katten en honden urine en vlekken verwijderaar

  PI-Solve is dé urineverwijderaar die gegarandeerd geur en vlekken verwijdert! Bovendien helpt PI-Solve voorkomen dat de kat opnieuw plast op de schoongemaakte plaats. PI-Solve is samengesteld uit biologische enzymen die urinekristallen afbreken. De toegevoegde citrusgeur helpt tevens voorkomen dat de kat de schoongemaakte plaats opnieuw bevuild wordt. PI-Solve is gebruiksvriendelijk en toepasbaar op vloerbedekking, hout…

  19.95
 • Trixie drinkfontein flower

  Trixie drinkfontein flower. Een stille drinkfontein voor katten en honden. Goedkope drinkfontein van goede kwaliteit. Drinkfontein waar katten gek op zijn en snel aan wennen.

  24.95
 • Trixie muis pluche

  Trixie speelmuis pluche. Goedkoop kattenspeelgoed voor je kat. Deze speelmuis is gevuld met kattenkruid en het perfecte speelmuisje voor je kat! Goedkope speelmuis voor katten.

  1.95
 • Trixie krabkarton 2 delig vis

  Trixie krabkarton vis. Dit krabkarton is ideaal voor katten om aan te krabbelen. Het bestaat uit twee delen en je kunt ze opstapelen of los in huis plaatsen. Een goedkope krabpaal voor je kat!

  12.95

Vergelijkbare berichten