DIERENDAG WINACTIE! Win een artwork van je kat!

Ter ere van dierendag heb ik een bijzondere winactie, namelijk een fotowedstrijd! Super leuk als je mee doet!

Bianca is fotograve en maakt geweldige digitale artworks

Verderop in deze blog kom je meer te weten over Bianca. Kort geleden werd ik benaderd door Bianca over haar digitale artworks. Samen bedachten we een leuke winactie om een catlover blij te kunnen maken met een digitaal artwork.

Ik besloot er een winactie aan te koppelen op dierendag in de vorm van een fotowedstrijd. Deze wordt gehouden op dierendag via mijn Facebookpagina. Plaats jouw mooiste kattenfoto onder de video en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! De winnaar maak ik dinsdag 17 oktober 2023 bekend. Doe je mee?

Wie is Bianca?

Kun je jezelf voorstellen en over je bedrijf vertellen?
Ik ben Bianca (46), woonachtig in het zonnige Valencia, Spanje. Dog mom van Shadow, een mini Aussie van 8 maanden. Ik ben fotograaf en grafisch ontwerper.
Mijn baan als fotograaf inspireerde mij om mijn vroegere beroep als grafisch ontwerper weer op te pakken. Zeker nu je met alle digitale mogelijkheden kunst kunt maken voor iedereen, waar dan ook! Of het nu gaat om hondenkunstwerken of reisfotografiekunst. Met mijn kunstwerk breng ik een stukje vrolijkheid in huis! Elk item in mijn digitale shop vertegenwoordigt het resultaat van een uniek creatief proces. En is gemaakt met met liefde! Met mijn foto’s vertel ik een story!

Hoe ben je erop gekomen om ook digitale artworks aan te gaan bieden?
Ik ben hondenfotograaf (streetstyle) en een foto van jouw hond is al heel waardevol. Met een mooi stuk artwork van jouw hond of kat, maak je het wel helemaal af. Een artwork dat ook mooi zou kunnen passen in je interieur. Niet alleen voor jezelf, maar ook als cadeau voor vrienden of familie die van hun huisdieren houden! Je kunt zelfs uit 10 kleuren kiezen, vast een kleur bij die je wel heel mooi vindt.

Waar kunnen mensen die interesse hebben in jouw diensten je bereiken?
Je kunt mij volgen via mijn socials, maar via mijn website kom je eigenlijk op alle kanalen. Mijn website: www.fotografiaelegante-perro.com. En via de tab ‘dog and cat artwork’ kom je ook heel makkelijk op de site van mijn shop. Daar kun je het artwork bestellen.

Spelregels winactie

Ik ben niet betaald door Bianca. Wel heb ik twee digitale artworks van haar gekregen. Ik kies persoonlijk de gelukkige winnaar. Meedoen kan door onder de video op mijn Facebookpagina te reageren.

Vergelijkbare berichten