| |

Dierendag 2019 Facebook Winactie!

Bij mij is het eigenlijk elke dag dierendag. Maar ik ben wel blij dat er een dierendag bestaat en dat vier ik dit jaar graag met een toffe winactie.

Ik zal eerlijk zijn, ik vier niet echt dierendag. Want mijn katten worden elke dag overladen met knuffels en speeltjes. Om deze dag te vieren heb ik een MEGA winactie voor jullie!
Lees vooral verder, want dit pretpakket wil je!

dierendag

Dierendag, sta eens stil bij alle dieren

Er zijn genoeg katten die niet elke dag liefde krijgen. Denk bijvoorbeeld aan alle lieve dieren in de asiels. Maar ook dieren die worden mishandeld, gebruikt voor dierproeven, verwaarloosd, gedumpt, rondzwerven of in veel te kleine hokken leven. Heb je een centje over? Doneer vooral aan de stichtingen die zich met dieren bezig houden!

Voor mij betekent dierendag veel meer dan alleen een extra snoepje geven aan mijn katten. Juist op deze dag sta ik stil bij de dieren die het niet zo goed hebben. Niet alleen bij onze huisdieren, maar ook bij de dieren die wij eten. Ik ben zelf geen vegetariër. Echter eet ik heel weinig vlees en zou wil ik eigenlijk op ten duur helemaal stoppen met vlees eten. Ik zie regelmatig beelden van slachtvee wat onder verdrietige omstandigheden wordt gehouden maar en een kort leven heeft.

Allemaal omdat ik een stukje vlees op mijn bord wil. Ik ben een enorme dierenliefhebber en soms voelt het zo dubbel dat ik mijn katten het beste leven geef, maar wel regelmatig een kip op eet. Wat jij doet, is natuurlijk helemaal aan jou en dat moet je ook helemaal zelf weten. Dit is dan ook zeker geen oproep om allemaal vega te worden, ik ben het zelf immers ook niet.
Toch is even nadenken over alle dieren op deze dag helemaal niet verkeerd. Op dierendag eet ik dan ook bewust geen vlees. Doe jij ook mee?

Een vriendin van mij heeft een mooie blog geschreven over haar weg naar haar vega bestaan en over haar visie op vlees eten. We sluiten namelijk vaak onze ogen en willen helemaal niet weten wat er vooraf gaat aan dat pakje vlees wat wij kopen in de supermarkt. Er gaat een diertje aan vooraf. Zeker de moeite waard om even te lezen!

Winactie: Pretpakket van 80 euro!!!

En dan nu de winactie om de dag van de dieren te vieren! Ik heb voor dit MEGA pretpakket twee sponsoren die producten hebben toegevoegd. En niet alleen voor de kat, maar ook voor jou als catlover! DIt alles heeft een waarde van meer dan 80 euro! Wat kun je winnen?

Cats Only kattenhotel en trimsalon
Mijn gewaardeerde collega en inmiddels mag ik haar een vriendin noemen, heeft een boek geschreven over de vachtvriendelijke vachtverzorging van katten. Het is dé handleiding voor alle kateigenaren, zowel de kortharige katten als langharige modellen komen aan bod. Per seizoen worden tips en tricks gegeven met hoe je de vacht het beste kunt behandelen.
Ik heb een uitgebreide review geschreven over dit boek. Dit boek mag ik toevoegen aan het pakket!

Honden en kattenzooi
Jacqueline van Honden en kattenzooi, wilde ook aanwerken aan deze winactie. Ik draag deze winkel (te vinden in Amsterdam) en webshop, al jaren een warm hart toe. Zij verkopen unieke en veelal handgemaakte producten. Namens hun mag ik een:

PerfecteKat.nl
Ikzelf doe uiteraard ook even een flinke duit in het pretpakket en ik heb allemaal cat toegevoegd:

 • De PerfecteKat.nl Verzorgingsset – De complete set met vachtvriendelijke kammen
 • De PerfecteKat.nl Matatabistokjes – 10 stuks in de verpakking
 • De enige echte PerfecteKat.nl pen – Gloednieuw! Je bent de eerste die deze ontvangt!
 • Beaphar Playspray – Spray die spelen bevorderd
 • 12 stuks Unicorn knisperbolletjes
 • De Snack adventkalender voor de kat van Action
 • Krabplankje in de vorm van een vis
 • Het boek “Verassende Kattenweetjes”
 • Super leuke kattenmok
 • Speelhengel met pluche
 • 4 Trixie Katoenen speelballetjes

Wil je winnen?

Helemaal logisch dat je dit wilt hebben! Dus doe vooral mee met deze té gekke winactie! Je mag ook iemand anders taggen om te winnen. Je mag zelfs een dierenstichting, asiel of organisatie opgeven!

Hoe doe je mee? Heel simpel, in slechts drie simpele stappen doe je mee:
1. Like de PerfecteKat.nl Facebook pagina
2. Abonneer je op mijn YouTube kanaal Dat is helemaal gratis en doe je door op de rode abonneerknop te klikken
3. Laat een berichtje onder het Facebookbericht of onder dit bericht achter waarom jij wilt winnen. Of waarom de persoon of dierenorganisatie volgens jou moet winnen.

Super lief trouwens als je ook even de Facebookpagina van de sponsoren van deze winactie liked! Die vind je hier:
Cats Only Kattenhotel en trimsalon
Honden en kattenzooi

De winnaar maak ik deze maand bekend via mijn Facebookpagina!

Lees ook deze blogs!

Gabapentine. Wondermiddel of onzin? Interview met dierenarts Marieke
1 Jaar fulltime kattentrimster – Een persoonlijke blog!
Dag lieve Bo – YouTube serie – Deel 2 van 3

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten