| |

PerfecteKat.nl bestaat 4 jaar! – Dromen kunnen uitkomen! + WINACTIE!

Afgelopen maart ben ik alweer 4 jaar kattentrimster! Ik wil hierbij een motiverende blog schrijven, want je kunt alles bereiken wat je maar wilt. 

Oepsie! Ik was door de hele Corona crisis bijna mijn 4 jarig jubileum vergeten! Maar wat vliegt de tijd en wat ben ik blij dat ik nog steeds kan trimmen tijdens deze vervelende tijden.
Jarenlang heb ik de eindjes aan elkaar moeten knopen, zat regelmatig zonder werk, wist niet wat ik aan moest met mijn leven en was regelmatig best wel ongelukkig. Lees hier meer over mijn leven vóór ik fulltime kattentrimster werd.

Ondanks deze Corona crisis, vier ik toch een klein feestje met jullie! Mijn verjaardag is deze maand (7 april), mijn 4 jarige jubileum en ik heb mijn droom kunnen waarmaken. Daarnaast wil ik iedereen een hart onder de riem steken die niet weet wat hij/zij wilt gaan doen in zijn leven. Alles is namelijk mogelijk als je jouw roeping hebt gevonden!

In deze blog vind je een vette winactie, de keerzijde van succes hebben, mijn droom die uitkomt en nieuwe ontwikkelingen! Lees vooral verder!

4 jarig

Vind jouw roeping!

Vele jaren heb ik verschillende banen gehad. Een tijd heb ik in de sales gewerkt. Echter wist ik altijd dat bij al die banen, niet mijn roeping lag. Ik vond het even leuk, maar daarna merkte ik dat het óf begon te vervelen, ik geen uitdaging meer had óf mijn werkgever was mij zat haha!

Zoals je in deze blog kunt lezen, heb ik echt een zoektocht gedaan naar mijn droombaan. Zoveel geprobeerd, maar ik werd nergens echt gelukkig van. Maar het voelde anders toen ik besloot kattentrimster te worden.
Het was zo eng om mijn andere baan op te geven en fulltime voor mijn eigen bedrijf te gaan. Ik heb toen echt een stap terug moeten doen qua inkomen. Maar ik heb er geen dag spijt van. Na keihard werken (ik ben eigenlijk altijd aan het werk), durf ik nu te zeggen dat het echt een succes is geworden.

Eemnes

Succes, de keerzijde

Succes hebben is geweldig. Maar dat mijn bedrijf goed loopt, komt simpelweg door knetterhard werken. Het is voor sommige soms moeilijk voor te stellen, maar mijn hele leven draait om mijn werk. Dat komt omdat het verslavend is. Ik bruis altijd van de nieuwe ideeën. En de drang om katten te helpen met de vacht is heel groot. Mijn bedrijf heeft dankzij mijn website en webshop, inmiddels landelijke bekendheid bereikt!

Ik plan mijn agenda bomvol, werk vaak van ‘s morgens tot ‘s avonds en ben constant onderweg. Heel vaak ben ik na zo een lange dag, daarna nog bestellingen aan het inpakken.

Je kunt mij inmiddels bij maar liefst vier dierenklinieken vinden (Soest, Almere, Bussum en Amersfoort) waar ik regelmatig aanwezig ben om te trimmen. Geweldig!

Maar op een gegeven moment merkte ik dat ik lichtelijk overwerkt raakte. De balans tussen werk en privé waren helemaal weg. Ik had geen ontspanning meer, na een dag met 8-12 katten trimmen, kwam ik thuis om weer verder te werken achter mijn laptop. Ik merkte dat dit mij een beetje op begon te breken. Met een eigen bedrijf, kun je altijd aan het werk zijn. Tijd om hier verandering in te brengen en meer te ontspannen!

Dromen kunnen uitkomen!

Heb jij een droom? Iets wat je wilt kopen? Een plek waar je wilt wonen? Iets waar je van kleins af aan van droomt? Ik wel! Mijn grote droom was om ooit een eigen paard te kopen. Ik rijd vanaf mijn 8e paard en vanaf mijn 17e tot nu op mijn trouwe maatje Jambo. Ik verzorgde Jambo elke week en haalde daar veel plezier uit. Echter ging ik bij mijzelf na, wat zou de beste ontspanning zijn voor mij, naast mijn drukke baan?

Juistem, een paard kopen. Ik heb heel hard gewerkt en even hard gespaard. Toen kwam het besluit om mijn allergrootste droom waar te maken! Ik heb een paard gekocht. Ik heb op dit moment van schrijven mijn paardje nu 1 maand en ik weet nu al dat dit de beste beslissing van mijn leven is. Verona is een Haflinger merrie van 5 jaar. Een jong paardje, ze moet nog veel leren.

Als ik op stal ben, dan ben ik even niet met mijn mail bezig en telefoon. Ik ben lekker buiten en intens aan het genieten. Ik heb nu al meer energie, voel mij vrijer en ben bovenal APETROTS dat ik deze droom met mijn kattentrimwerkzaamheden heb kunnen waarmaken!

(Wil je mijn avonturen met Verona volgen? Ik post regelmatig updates via mijn andere Instagram account!)

Doe wat je leuk vindt!

Mijn weg naar fulltime kattentrimster, was absoluut niet makkelijk.

Maar als je doet waar je blij van wordt, toch in jezelf blijft geloven, niet teveel naar andere luistert (volg je eigen weg!), dan kun ook jij een gelukkig leven met een geweldige baan hebben. We moeten heel erg lang werken in ons leven, waarom zou je die dagen dan niet vullen met iets waar je ECHT heel blij van wordt?

Ga jij elke dag met lood in je schoenen naar je werk? Ik ken het gevoel maar al te goed. Zoek naar waar je blij van wordt, bedenk een plan en GA HET DOEN!
Ik hoor je denken… ja maar ik heb geen geld, ik weet niet wat ik leuk vind, ik heb vaste lasten… etc etc etc.
Geloof mij, ik had 0 euro spaargeld, ik heb mijn roeping gevonden na dingen uitgeprobeerd en toen ik het roer om gooide had ik ook vaste lasten. Ga opzoek, neem risico’s, luister naar je gevoel en volg jouw hart. Ik heb eerst HEEL VEEL ingeleverd aan salaris om mijn droomjob uit te voeren. Maar na keihard werken, kan ik nu prima leven van mijn werk.

Geen dag voelt meer als werken voor mij. Als je doet waar je gelukkig van wordt, dan kun je jouw dromen waarmaken!
Ik ben vind ik het voorbeeld dat je vanuit niks, iets kan maken. Als je maar in jezelf blijft geloven en je best blijft doen. Laat je niet gek maken door mensen die je niks gunnen of je demotiveren, daar heb je helemaal niets aan. Omring jezelf met positieve mensen en die wél in je geloven!

Corona

Winactie t.w.v. 80 euro!!!

Vier jij met mij mee? Misschien kan ik je binnenkort blij maken met allemaal leuke cadeautjes voor jouw kat.
Ik geef een super leuk pakket weg t.w.v. 80 euro! Eind april maak ik de winnaar bekend!

Wat kun je winnen?

Hoe doe je mee?

  • Laat een bericht achter onder de Facebookpost, Instagram post of onder dit bericht waarom je wilt winnen.
  • MEER WINKANS: Abonneer je op mijn YouTube kanaal!. Dit doe je door op de rode abonneerknop te drukken, dit is helemaal gratis. De reden waarom ik dit vraag is: Ik wil meer video’s maken op mijn kanaal over alles wat maar met katten te maken heeft. Je helpt mij enorm door even te abonneren. Hoe meer abonnees, hoe meer video’s ik kan maken! Je helpt mij hier enorm mee! Dankjewel alvast!

Nieuwe plannen!

  • Ten eerste wil ik mijn andere website nog even benoemen: Kattentrimsters.nl! Dé verzamelwebsite met vachtvriendelijke kattentrimsters in Nederland!
  • Daarnaast heb ik er nu een nieuwe trimlocatie bij, namelijk bij Dierenkliniek Amersfoort Vathorst, hier zal ik in eerste instantie eens per maand aanwezig zijn om katten te helpen!
  • Na maanden werk, brainstormen en nadenken, zijn ze er eindelijk! De PerfecteKat.nl Kattenknuffels! Verkrijgbaar met valeriaan of kattenkruid. En deze knuffels zijn extra bijzonder, want deze worden gemaakt door de dames die hun dagbesteding vervullen bij Stichting Ons Huis te Almere.
  • YouTube! Zoals ik zei, ik was even de balans kwijt. Maar ik ga weer druk aan de slag met video’s maken en monteren. Video’s maken is voor mij echt een hobby, het is zo leuk om dit allemaal in elkaar te zetten! Abonneer je daarom dus vooral alvast op mijn YouTube kanaal! Want er komen hele leuke video’s aan!
  • Elke week krijg ik aanvragen of (aspirant) trimsters met mij mee mogen kijken. Doordat ik zoveel aanvragen kreeg, heb ik besloten om dat niet te doen. Maar houd mijn site goed in de gaten… Want dit gaat veranderen, zodra de Corona crisis voorbij is!

Lees ook deze blogs

PerfecteKat.nl kattenknuffels met valeriaan of kattenkruid + VIDEO!
PerfecteKat.nl Kattenkruid Knuffel
PerfecteKat.nl Valeriaan Knuffel
FAQ – Veelgestelde vragen aan PerfecteKat.nl kattentrimster

Like PerfecteKat.nl op Facebook!

Vergelijkbare berichten